Kort uitgaan

Naar Kort uitgaan »

Jaarmarkt in ‘t Laar

Redactie DHA | 01-06-2012 09:00

Julianadorp - ’s Heeren Loo organiseert op woensdag 6 juni van 15.30 tot 17.30 uur een jaarmarkt bij het activiteitencentrum in ’t Laar (het voormalige Noorderhaventerrein). Op deze markt kunnen ouders, vrijwilligers, medewerkers en bewoners uit Julianadorp kennismaken met alle producten die de cliënten op de dagbesteding van ’s Heeren Loo maken.

Op de jaarmarkt zijn ruim twintig kramen te vinden. Cliënten hebben hard gewerkt om mooie producten voor de verkoop te maken. Er is van alles te krijgen: van kaarten en planten tot leuke cadeautjes en taarten van bakkerij ’t Skagerrak. Maar ook mensen die geïnteresseerd zijn in bijvoorbeeld vrijwilligerswerk of meer willen weten over zorgbemiddeling zijn op de markt aan het juiste adres.

Naast de marktkramen is er van alles te doen voor jong en oud. Zo laat de kook- en bakgroep van bakkerij ’t Skagerrak de fijne kneepjes van hun kookkunsten zien tijdens een demonstratie. Er is een draaiorgel en de kinderen kunnen een ritje maken in de ponykar of lekker knutselen en met een zelfgemaakte button naar huis gaan. Natuurlijk wordt ook de inwendige mens niet vergeten. Er is koffie, thee en koek te verkrijgen.

Laatste update: 30-07-2012 13:22
Deel dit artikel
Geschreven door: Redactie DHA

Onder 'Redactie DHA' staan berichten mbt DHA zelf of die geschreven zijn op basis van een persbericht of anderzijds ingezonden informatie.

Adverteren op Den Helder Actueel? Klik hier voor meer informatie

Dag top 5

Reacties