Politie/Justitie/112

Naar Politie/Justitie/112 »

Julianadorpse gewond bij verkeersongeval

  Redactie DHA | 01-07-2012 17:15

Julianadorp / Ureterp - De politie van Friesland heeft zaterdagavond op de N381 een verkeersongeval afgehandeld. Die was ontstaan nadat een 47-jarige automobilist uit Julianadorp een auto over het hoofd zag. Zijn bijrijdster raakte gewond bij het ongeval.

De Julianadorper stond bij een overgang te wachten en liet een aantal voertuig passeren, waarna hij vervolgens de N381 op reed. Hij zag daarbij een 32-jarige automobiliste uit Jubbega over het hoofd, waarna een aanrijding het gevolg was. Beide bestuurders kwamen met de schrik vrij.

Wel ging de 42-jarige bijrijdster van de man uit Julianadorp met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis in Drachten. De vrouw uit Jubbega vervoerde als medewerkster van een stichting vier honden. De dierenambulance is ter plaatse gekomen en heeft er voor gezorgd dat de honden naar het huisadres van de vrouw zijn vervoerd.

Laatste update: 30-07-2012 13:22
Deel dit artikel
Geschreven door: Redactie DHA

Onder 'Redactie DHA' staan berichten mbt DHA zelf of die geschreven zijn op basis van een persbericht of anderzijds ingezonden informatie.

Adverteren op Den Helder Actueel? Klik hier voor meer informatie

Dag top 5

Reacties