Overige sport

Naar Overige sport »

Sportlust Julianadorp bedankt De Goudvis

  Redactie DHA | 02-09-2012 07:40

Julianadorp - De jeugdleden van Gymvereniging Sportlust Julianadorp waren onlangs uitgenodigd door één van de sponsoren van de vereniging, attractiepark De Goudvis in Sint Maartenszee. Als dank hiervoor kreeg het park afgelopen week een mooie foto van het bezoek.

Met meer dan dertig kinderen, plus de nodige begeleiding, werd de hele dag gesprongen, geklauterd en gespeeld in het zonovergoten attractiepark. De kinderen werden volledig in de watten gelegd door De Goudvis met frietjes, snacks en kannen vol limonade. Na een hele dag spelen gingen alle kinderen bekaf weer naar huis.

Om de sponsor te bedanken voor de hele mooie dag werd een foto gemaakt. Die werd afgelopen week door Miranda Renken (bestuurslid van Sportlust) overhandigd aan mede-eigenaar van de Goudvis, Mirna Poland.

Trainen
Gymvereniging Sportlust Julianadorp begint maandag 3 september weer volop met trainen. Vanaf zaterdag 8 september start een groepje kleutergym. Dit wordt op zaterdagochtend tussen 09.00 en 10.00 uur gegeven in de sportzaal, toegankelijk via buurthuis Drooghe Bol. Meer informatie is verkrijgbaar via e-mail: gvsportlust@gmail.com.

Laatste update: 02-09-2012 08:09
Deel dit artikel
Geschreven door: Redactie DHA

Onder 'Redactie DHA' staan berichten mbt DHA zelf of die geschreven zijn op basis van een persbericht of anderzijds ingezonden informatie.

Adverteren op Den Helder Actueel? Klik hier voor meer informatie

Dag top 5

Reacties