Evenementen

Naar Evenementen »

Sail: vaartocht op Hydrograaf en Gulden Leeuw

  Redactie DHA | 03-05-2013 11:00

Den Helder – Mensen die tijdens Sail een unieke vaartocht willen beleven, kunnen dit ook als individu doen. Het is dus geen noodzaak om als groep iets te regelen. Sail heeft twee van haar mooiste schepen geselecteerd voor vaartochten.

Meevaren aan boord van een van deze twee schepen kost vijftig euro per persoon. Boeken kan rechtstreeks bij de eigenaren (zie links onderaan dit artikel).

De Gulden Leeuw is een van de allergrootste Nederlandse windjammers, met een lengte van zeventig meter. Meevaren kan op donderdagavond 20 juni van 18.00 tot 23.00 uur. De Hydrograaf (Pakjesboot nr. 12) is op vrijdagavond 21 juni van 18.00 tot 23.00 uur beschikbaar voor een rondvaart.

Vervoer
De schepen vertrekken vanaf de Visserijkade in Den Helder. Deze is tijdens Sail het beste te bereiken per fiets of te voet. Wie van buiten Den Helder komt kan gebruik maken van de speciale parkeerterreinen bij de Kooy. Dit parkeren is kosteloos en ook de pendelbus die mensen naar het evenemententerrein rijdt, wordt in samenwerking met de Koninklijke Marine gratis aangeboden.

Kijk voor meer informatie over deze arrangementen op onderstaande links:
www.gulden-leeuw.nl/ (evenementen en dagtochten)
shop.hollandsglorie.nl/saildenhelder

Laatste update: 03-05-2013 11:20
Deel dit artikel
Geschreven door: Redactie DHA

Onder 'Redactie DHA' staan berichten mbt DHA zelf of die geschreven zijn op basis van een persbericht of anderzijds ingezonden informatie.

Adverteren op Den Helder Actueel? Klik hier voor meer informatie

Dag top 5

Reacties