Stadsnieuws

Naar Stadsnieuws »

Ronald van Rietschoten (59) overleden

  Ronald Boutkan | 03-08-2012 13:34

Den Helder – Oud-medewerker van Den Helder Actueel Ronald van Rietschoten is donderdagavond op 59-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een hersentumor.

Ronald was in de periode van juni 2008 tot december 2010 als verslaggever verbonden aan Den Helder Actueel. We hebben hem altijd als zeer plezierig mens en prettige collega mogen ervaren, die altijd vol enthousiasme verslag deed van gebeurtenissen in het Helderse. In de laatste periode van zijn leven schreef hij onder meer nog voor het Helders Weekblad en was hij actief voor de Lokale Omroep Stichting.

Enkele maanden geleden werd duidelijk dat Ronald meerdere tumoren in de hersenen had. Ondanks dit slechte nieuws bleef hij vrolijk gestemd en begon hij aan de behandeling, wetende dat die slechts voor uitstel van het onvermijdelijke kon zorgen. Donderdagavond rond half twaalf is hij thuis overleden, in het bijzijn van zijn familie.

Alle medewerkers van Den Helder Actueel wensen zijn vrouw, dochter, kleindochter en alle familie, vrienden en bekenden veel sterkte met dit grote verlies.

Laatste update: 04-08-2012 16:53
Deel dit artikel
Geschreven door: Ronald Boutkan
Adverteren op Den Helder Actueel? Klik hier voor meer informatie

Dag top 5

Reacties