Evenementen

Naar Evenementen »

Hoge hakken en kamelen in de Koningstraat

  Redactie DHA | 04-07-2012 08:30

Den Helder - De cafébedrijven in de Koningstraat hebben in samenwerking met de kermisexploitanten een mooi programma gedurende de kermis samengesteld. Zaterdag 7 en 14 juli staat vanaf 20.00 uur de in Den Helder de welbekende coverband Living on the Edge op het buitenpodium.

Dinsdag 10 juli speelt de country rockband Roote 55+ op datzelfde podium vanaf 14.00 uur. Een dag later is er een heuse Stilettorace in de straat. De donderdag mag heel bijzonder genoemd worden, met een heuse kamelenrace. Deze races beginnen om 19.00 uur.

Living On The Edge is een energieke top 40 / Mega top 50 rock- coverband afkomstig uit de Kop van Noord-Holland. Deze veelzijdige formatie met zangeres en zanger weet met veel toewijding en energie iedere keer weer een overtuigende show neer te zetten. Living On The Edge brengt een up-to-date en recent verleden repertoire. Route 55+ speelt country in de breedste zin van het woord. Alle klassiekers zullen voorbij komen.

Hoge hakken
De dames van Den Helder worden uitgenodigd om zich in te schrijven voor de stilettorace. Hakken van minimaal 7 centimeter, met een maximale breedte van 1,5 cm en rennen maar!. Er zijn natuurlijke leuke prijzen te winnen voor de nummers 1, 2 en 3, waaronder een gratis dagje kermis voor twee personen.

Helemaal spectaculair wordt de kamelenrace. De Koningstraat wordt omgetoverd tot een woestijn. Iedereen kan zich in schrijven voor beide races bij de cafés Bonaire, Pimpandoer, Het Ankertje, De Bliksem, De Blauwe Stoep, De Engel, Niedus, Club Department en Odeklonje.

Laatste update: 30-07-2012 13:22
Deel dit artikel
Geschreven door: Redactie DHA

Onder 'Redactie DHA' staan berichten mbt DHA zelf of die geschreven zijn op basis van een persbericht of anderzijds ingezonden informatie.

Adverteren op Den Helder Actueel? Klik hier voor meer informatie

Dag top 5

Reacties