Politie/Justitie/112

Naar Politie/Justitie/112 »

Jongen gestoken bij grote vechtpartij (update)

  Ronald Boutkan | 04-07-2012 09:22

Den Helder - Een nog onbekende jongen is dinsdagavond in de binnenstad neergestoken. Hij is daarbij gewond geraakt en voor behandeling overgebracht naar het Gemini ziekenhuis.

Volgens de politie was het slachtoffer op het moment van vervoeren wel aanspreekbaar. De precieze aard van zijn verwondingen is nog onbekend.

Het steekincident was het gevolg van een grote vechtpartij in de Hoogstraat, waar volgens politiewoordvoerster Petrie Koenen "tien tot vijftien jongeren" bij betrokken waren. De politie kwam direct met meerdere voertuigen ter plaatse, evenals de ambulancedienst. Wat de aanleiding voor de ruzie was, is nog onduidelijk.

Onderzoek
"De vechtpartij begon rond half negen en opeens bleek dat er iemand was gestoken met vermoedelijk een mes", aldus Koenen. "We zijn direct een onderzoek begonnen en hebben de omgeving afgezet." Dat onderzoek nam enkele uren in beslag, waarbij ook naar het wapen is gezocht.

Hoewel omstanders laten weten dat er een mes is gevonden, wil de politie "in het belang van het onderzoek" hierover geen verdere mededelingen doen. Ondanks de grote hoeveelheid betrokkenen waren er dinsdagavond nog geen aanhoudingen verricht.

Update
De politie heeft inmiddels laten weten dat het slachtoffer een 21-jarige jongeman uit Huisduinen is. Hij is in zijn rug gestoken en de politie doet verder onderzoek naar het incident.

Laatste update: 30-07-2012 13:22
Deel dit artikel
Geschreven door: Ronald Boutkan

Woonachtig in Den Helder / Julianadorp sinds 1973, sinds 2008 hoofdredacteur van Den Helder Actueel.

Adverteren op Den Helder Actueel? Klik hier voor meer informatie

Dag top 5

Reacties