Basketbal

Naar Basketbal »

Nieuwe center voor Lijfstijl Centrum Zeemacht

  Redactie DHA | 05-07-2012 12:07

Den Helder - Niels Boekestein is de nieuwe naam die volgend jaar op het wedstrijdformulier staat bij Lijfstijl Centrum Zeemacht. De voorbereiding op het nieuwe seizoen hoopt het team af te kunnen sluiten met een mooie basketbaldag in De Brug, met onder meer een wedstrijd tegen Den Helder Kings.

“Niels deed onlangs mee met een oefenwedstrijd tegen het Nederlands Team onder 18. Hij maakte erg veel indruk bij ons als speler”, zo meldt Olaf Petersen over het aantrekken van de nieuwe speler.
“Het is iemand die werkt voor het team, iemand die het vuile werk opknapt. Daarbij is het nog een relatief jonge speler die we nog veel kunnen leren, het is gelukkig een leergierige speler.”

Boekestein zelf laat weten dat het voor hem best een moeilijke keuze was. “Ik heb lange tijd in hetzelfde team gespeeld onder dezelfde coach en met dezelfde spelers en die zijn me allemaal veel waard. Met de coach heb ik telefonisch contact gehad, hij vond het jammer, maar begreep mijn keuze. Ik vind het een eer dat ik gevraagd ben om hier te komen spelen, dus heb ik besloten om de stap te maken.”

Altijd welkom
Rory Wullur is ook erg positief over de nieuweling: “ Olaf Petersen, Joshua Kramer en ik hebben veel contact over komend seizoen, maar hierover waren we het snel eens, die moet ons team komen versterken. Iemand die hard werkt, kwaliteit heeft en een goed persoon is, is altijd welkom.”

Zeemacht wil de voorbereiding graag eindigen met een mooi dagje basketbal in sporthal De Brug, waarbij teams uit zowel de eredivisie als promotiedivisie zich tonen aan het Helders publiek. “Het basketbal promoten in Den Helder is de bedoeling en de insteek van de dag. Die dag wil ik afsluiten met een wedstrijd tegen Den Helder Kings, dat zou het mooiste zijn”, laat Petersen weten.

Lees ook: Lijfstijl Centrum Zeemacht nog steeds zoekende naar coach.

Laatste update: 30-07-2012 13:22
Deel dit artikel
Geschreven door: Redactie DHA

Onder 'Redactie DHA' staan berichten mbt DHA zelf of die geschreven zijn op basis van een persbericht of anderzijds ingezonden informatie.

Adverteren op Den Helder Actueel? Klik hier voor meer informatie

Dag top 5

Reacties