Stadsnieuws

Naar Stadsnieuws »

Kort nieuws: afsluitingen

  Redactie DHA | 06-04-2010 17:00

Den Helder - Zondag 11 april staat in het teken van de ‘Halve van Den Helder’: de halve marathon door Den Helder. Een evenement waar veel lopers voor aan de start zullen verschijnen. Een deel van het parcours gaat over de weg en als gevolg daarvan worden enkele wegen afgesloten.

Tussen 12.00 en 12.10 uur zijn de Hoofdgracht en het Molenplein afgesloten voor de start van de loop. Tussen 12.20 uur en (uiterlijk) 14.45 uur zijn de volgende straten afgesloten: Coenraad Bothtstraat, Henry Hudsonstraat, Steven van der Haghenstraat en het Schapendijkje. Zodra de laatste loper is gepasseerd, is de weg weer open voor het verkeer.

Luchthavenweg
Langs de nieuwe Luchthavenweg moeten nog enkele werkzaamheden worden uitgevoerd. De bermen moeten hier en daar worden hersteld en er komt een beschoeiing. Ook worden er bomen en sierplantsoenen geplant. Hiervoor is het nodig de Luchthavenweg vanaf 12 april enkele dagen (maximaal een week) geheel af te sluiten voor doorgaand verkeer. Tijdens deze afsluiting zal hierdoor meer verkeer over de oude verbinding rijden.

Laatste update: 30-07-2012 13:22
Deel dit artikel
Geschreven door: Redactie DHA

Onder 'Redactie DHA' staan berichten mbt DHA zelf of die geschreven zijn op basis van een persbericht of anderzijds ingezonden informatie.

Adverteren op Den Helder Actueel? Klik hier voor meer informatie

Dag top 5

Reacties