Bedrijvennieuws

Naar Bedrijvennieuws »

Nieuwe website voor Willemsoord

  Ronald Boutkan | 06-07-2012 09:34

Den Helder - Willemsoord BV heeft deze week een nieuwe website voor het terrein in gebruik genomen. Nieuw op de site is onder meer een eigen evenementenagenda.

Alle bedrijven die op het terrein te vinden zijn, hebben op de nieuwe website een eigen plekje gekregen. Dit geldt voor zowel de horeca als de musea, maar ook voor de amusementssector op Willemsoord (zoals Ballorig, Utopolis en Funtastic Casino).

Bezoekers van de site kunnen ook informatie lezen over de geschiedenis van Willemsoord, over de verhuurmogelijkheden van de verschillende gebouwen (zoals de Kathedraal en Bazaar, maar ook het voormalige Dok51) en er is uitgebreide info te vinden over de jachthaven, inclusief voorzieningen, blauwe vlag en camperfaciliteiten. Ook de Museumhaven heeft haar eigen plekje gekregen op www.willemsoordbv.nl.

Nieuwsbrief
Wie op de hoogte wil blijven van alle ontwikkelingen en activiteiten op Willemsoord, kan zich gratis inschrijven voor de nieuwsbrief. De links naar de Willemsoord-accounts van Twitter en Facebook werken helaas nog niet. De nieuwe site is ontwikkeld door het Helderse Webburo.

Laatste update: 30-07-2012 13:22
Deel dit artikel
Geschreven door: Ronald Boutkan

Woonachtig in Den Helder / Julianadorp sinds 1973, sinds 2008 hoofdredacteur van Den Helder Actueel.

Adverteren op Den Helder Actueel? Klik hier voor meer informatie

Dag top 5

Reacties