Exposities

Naar Exposities »

Troost in het Werkatelier

  Redactie DHA | 07-01-2010 04:00

Den Helder - Galerie ‘Werkatelier’ Richter presenteert vanaf 16 januari, in samenwerking met “Kunst in de Kop”, onderdeel van het Activiteiten Centrum aan de Weststraat, de tentoonstelling “Troost”.

Tien deelnemers hebben na het nodige brainstormen een verrassende en afwisselende expositie neergezet, waarbij de meest uiteenlopende uitingen naar voren komen; een lied, een tekst, een huisdier of een roos, verbeeldde betaalde liefde of een snoepje, de resultaten zijn verrassend, want nadenkend over wat ons troosten kan, kom je tot de meest fantastische mogelijkheden.

Richter nodigt iedereen uit op zaterdag 16 januari om 16.00 uur bij de opening aanwezig te zijn en te kijken en zich te laten inspireren door de gemaakte werken in aquarel, acryl, speksteen, hout en meer. Tijdens de opening is er live “troostmuziek” aanwezig van de Bad Boys.

De expositie duurt tot en met 12 februari 2010. Richter is te vinden aan het Juttersplein 2A en is te bezoeken van woensdag t/m zaterdag, steeds van 12.00 tot 17.30 uur.

Laatste update: 30-07-2012 13:22
Deel dit artikel
Geschreven door: Redactie DHA

Onder 'Redactie DHA' staan berichten mbt DHA zelf of die geschreven zijn op basis van een persbericht of anderzijds ingezonden informatie.

Adverteren op Den Helder Actueel? Klik hier voor meer informatie

Dag top 5

Reacties