Politie/Justitie/112

Naar Politie/Justitie/112 »

Gewonde en drie aanhoudingen bij vechtpartij

  Redactie DHA | 07-08-2012 13:26

Den Helder – De politie heeft maandagmiddag drie personen aangehouden na een vechtpartij op de Middenweg. Het geweld had rond half vier plaats en de aangehouden personen zijn een 39-jarige en een 41-jarige vrouw en een 45-jarige man, allen uit Den Helder.

“De 41-jarige vrouw en de 45-jarige man hadden al langer een conflict”, zo meldt de politie. “Omstreeks 15.30 kwamen zij elkaar in de auto tegen op de Middenweg. Volgens de vrouw kwamen de 45-jarige man en zijn 39-jarige echtgenote uit hun auto, gewapend met knuppels. De man zou de 35-jarige vriend van de 41-jarige vrouw daarmee op zijn lijf en hoofd hebben geslagen.” Het slachtoffer liep daarbij letsel op en moest voor behandeling worden overgebracht naar het ziekenhuis.

De man met de knuppel verklaarde echter dat hij was bedreigd door de vrouw met een taser (stroomstootwapen). Hij en zijn vrouw zouden zich hebben verdedigd met een knuppel. De politie hield de twee vrouwen en de 45-jarige man aan. De knuppels en de taser werden in beslag genomen. De politie stelt een onderzoek in naar het incident.

Laatste update: 08-08-2012 09:26
Deel dit artikel
Geschreven door: Redactie DHA

Onder 'Redactie DHA' staan berichten mbt DHA zelf of die geschreven zijn op basis van een persbericht of anderzijds ingezonden informatie.

Adverteren op Den Helder Actueel? Klik hier voor meer informatie

Dag top 5

Reacties