Stadsnieuws

Naar Stadsnieuws »

Goede doelen ontvangen bijdragen van Odd Fellows

  Redactie DHA | 08-01-2011 07:00

Den Helder - Tijdens een geanimeerde nieuwjaarsreceptie van de Helderse Odd Fellow loges, in het logegebouw aan de Kanaalweg, zijn de jaarlijkse cheques uitgereikt aan vier goede doelen in Den Helder

In totaal werd 3.200 euro uitgereikt. De goede doelen die een cheque kregen waren het I.V.C. (Internationaal Vrouwen Centrum) voor een bijdrage aan tuinmeubilair, het A.Z.C. (Asiel Zoekers Centrum) voor een bijdrage aan het Sinterklaasfeest voor kinderen van het A.Z.C. en de Stichting HD 2, die met het geld hout voor de restauratie van de achtersteven van botter HD2 kan kopen.

Het ODC (Orthopedagogisch Dag Centrum ) De Troubadour kreeg tenslotte een eerste bijdrage voor de realisatie van speeltuin De Minnehof. In het jubileumjaar 75 jaar Odd Fellows Den Helder zijn alle opbrengsten van de sponsoractiviteiten bestemd voor het speelplein De Minnehof van De Troubadour.

De Odd Fellows verkrijgen hun geld voor goede doelen door het inzamelen van oud papier en het organiseren van loterijen, Glühweinconcerten, wandel- en fietstochten en wijnacties.

Laatste update: 30-07-2012 13:22
Deel dit artikel
Geschreven door: Redactie DHA

Onder 'Redactie DHA' staan berichten mbt DHA zelf of die geschreven zijn op basis van een persbericht of anderzijds ingezonden informatie.

Adverteren op Den Helder Actueel? Klik hier voor meer informatie

Dag top 5

Reacties