Politie/Justitie/112

Naar Politie/Justitie/112 »

Cafébezoeker met fles op hoofd geslagen

  Redactie DHA | 08-08-2012 16:49

Den Helder – De politie heeft dinsdagavond twee mannen aangehouden die ervan worden verdacht een 57-jarige man uit Den Helder te hebben willen beroven. Dat zou zijn gebeurd in een café in de Spoorstraat.

Het slachtoffer kwam juist uit het toilet in het café, toen hij door een van de mannen op zijn hoofd werd geslagen met een fles. Het slachtoffer kwam ten val en bemerkte dat een van de verdachten probeerde om de portemonnee uit zijn zak te halen. Toen dit niet lukte, gingen beide verdachten er vandoor.

Bij die vlucht liet een van hen zijn eigen portemonnee achter en hierin vond de politie een legitimatiebewijs. Op basis hiervan konden beide verdachten later op de avond worden aangehouden. Het gaat om een 26-jarige Rotterdammer en een 26-jarige Nieuwedieper. Beide verdachten zijn inmiddels in verzekering gesteld.

“Het slachtoffer moest zich met verwondingen aan zijn hoofd onder doktersbehandeling laten stellen”, aldus de woordvoerder van de politie.

Laatste update: 13-08-2012 12:56
Deel dit artikel
Geschreven door: Redactie DHA

Onder 'Redactie DHA' staan berichten mbt DHA zelf of die geschreven zijn op basis van een persbericht of anderzijds ingezonden informatie.

Adverteren op Den Helder Actueel? Klik hier voor meer informatie

Dag top 5

Reacties