Politie/Justitie/112

Naar Politie/Justitie/112 »

Man steelt benzine en fietsen

  Redactie DHA | 08-08-2012 16:40

Den Helder – Een getuige tipte woensdagmorgen omstreeks 03.30 uur de politie dat een man bezig was met benzinediefstal. Die diefstal vond plaats op een parkeerterrein aan de Vismarkt. De man had het benzineklepje van een auto open gebroken en hevelde benzine over in een jerrycan en was daarna weggefietst.

Op basis van het opgegeven signalement werd in de directe omgeving een 32-jarige man uit Den Helder aangehouden. Hij reed op een fiets en had een jerrycan benzine in zijn fietstas. Bij controle bleek bovendien de elektrische fiets waar hij op zat gestolen te zijn.

Vervolgens stelde de politie een onderzoek in, in de woning van de verdachte. Hier werden nog drie gestolen fietsen aangetroffen. Alle fietsen bleken de afgelopen tijd te zijn gestolen in de wijk De Schooten. De bewoonster van het pand, een 40-jarige vrouw, werd eveneens aangehouden op verdenking van heling.

Laatste update: 09-08-2012 11:11
Deel dit artikel
Geschreven door: Redactie DHA

Onder 'Redactie DHA' staan berichten mbt DHA zelf of die geschreven zijn op basis van een persbericht of anderzijds ingezonden informatie.

Adverteren op Den Helder Actueel? Klik hier voor meer informatie

Dag top 5

Reacties