Politie/Justitie/112

Naar Politie/Justitie/112 »

Vrouw in ziekenhuis na aanrijding, dader rijdt door

  Redactie DHA | 11-08-2012 12:14

Den Helder – De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding, waarbij vrijdagavond een 43-jarige vrouw uit Den Helder gewond is geraakt. Het ongeval vond plaats omstreeks 18.50 uur op de Botterstraat.

Het slachtoffer wilde de Botterstraat oversteken. Toen zij op de rijbaan liep kwam er vanuit de Schoenerstraat een kleine zwarte personenauto op haar afgereden. Bij het passeren raakte de auto de vrouw, die daardoor hard op het wegdek viel. Mogelijk raakte zij daarbij enige tijd buiten bewustzijn.

De bestuurder van de auto stopte niet bij het ongeval, maar reed door zonder zijn identiteit bekend te maken of zich om het slachtoffer te bekommeren. De vrouw werd voor behandeling overgebracht naar het Gemini ziekenhuis en hier is zij een nacht ter observatie opgenomen.

De politie verzoek de bestuurder van de auto of eventuele getuigen zich te melden. De politie in Den Helder is bereikbaar op tel. nr. 0900-8844 (lokaal tarief)

Laatste update: 13-08-2012 12:57
Deel dit artikel
Geschreven door: Redactie DHA

Onder 'Redactie DHA' staan berichten mbt DHA zelf of die geschreven zijn op basis van een persbericht of anderzijds ingezonden informatie.

Adverteren op Den Helder Actueel? Klik hier voor meer informatie

Dag top 5

Reacties