Stadsnieuws

Naar Stadsnieuws »

Deelnemers modeshow 'een grote familie'

  Ronald van Rietschoten | 12-10-2008 11:50

Den Helder - Een grote familie. Zo kun je de modeshow noemen die zaterdagmiddag in de Kroonpassage werd georganiseerd door Hanneke Tuit en Gea Scheeve, werkzaam bij Miss Etam en Steps. Deze keer was het de herfst en wintercollectie van deelnemende winkels uit de Kroonpassage die door leden van dansschool Ambiente uit Den Helder werden geshowd, vakkundig van commentaar voorzien door Arco Dusseldorp en met muzikale begeleiding van dj Christina.

De modeshows zijn de laatste vier jaren een vast onderdeel van het programma geworden in het winkelcentrum. "In die vier jaar wordt de catwalk twee keer per jaar gebruikt om de laatste mode op een gezellige manier onder de aandacht van het publiek te brengen”, vertelt Tuit. “Het is geen echte modeshow met echte modellen, maar dat is ook niet de bedoeling. Vanaf het begin hebben wij de samenwerking gezocht met dansschool Ambiente en we zijn in al die jaren een grote familie geworden. De modellen hebben ook geen angst voor al die toeschouwers, zij tonen hun creatie met passie en elegantie. Daar kan geen model aan tippen.”

Tamara Boekholt had zich voordat de show goed en wel voorbij was alweer omgekleed in de ruimte waar voorheen Douglas was gevestigd. "Ik wist niet dat ik nog een keer met alle modellen op moest. Zo erg is het ook niet, ze zullen mij heus niet missen”, verontschuldigt Boekholt zich. “Het leuke hiervan is dat de ruimte beperkt is, vooral voor de doorlopers. Daardoor is er geen barrière voor de mensen om te komen kijken en dat moet ook, want deze show is voor iedereen."

Annemiek Thissen uit het verre Venlo is een dagje op bezoek in Den Helder. "Deze manier van showen ken ik niet, omdat wij geen overdekt winkelcentrum hebben. Dit is best tof, omdat iedereen er dicht op staat, zo wordt het geen opgefokte presentatie. En ik maar denken dat dit echte modellen zijn, omdat het zulke mooie mensen zijn, fantastisch."

Foto's: Johan Kragten.

Laatste update: 30-07-2012 13:22
Deel dit artikel
Geschreven door: Ronald van Rietschoten

Ronals was woonachtig in Den Helder sinds 1960 en sinds 2008 is hij drie jaar lang betrokken geweest bij Den Helder Actueel als verslaggever. Ronald is op 2 augustus 2012 overleden.

Adverteren op Den Helder Actueel? Klik hier voor meer informatie

Dag top 5

Reacties