Watersport

Naar Watersport »

Waterpoloteams ZV Noordkop kampioen

  Redactie DHA | 13-04-2011 07:10

Den Helder - De D1 en het F1 team van Noordkop waterpolo zijn afgelopen weekeinde kampioen geworden in de Kring Noord-Holland. Voor ZV Noordkop is dit seizoen nu al het meest succesvolle uit de clubhistorie.

F1 speelde de laatste wedstrijd tegen Noordkop F2 voor een uitpuilende tribune in zwembad De Schots. Na de wedstrijd werd de beker uitgereikt door een official van de kring Noord-Holland. ZV Noordkop speelde voor het eerst in de clubhistorie F competitie (onder 9 jaar ). Dat maakt het kampioenschap extra speciaal.

D1 (onder 13 jaar) speelde zaterdagavond in Purmerend. Met groot machtsvertoon werd er met 11-1 gewonnen van WZ&PC. In de competitie stak ZV Noordkop er met kop en schouders bovenuit. Zoals gebruikelijk werden de coaches getrakteerd op een nat pak.

Jeugdafdeling
De afgelopen jaren is de jeugdafdeling flink gegroeid. Er wordt veel inspanning gepleegd om het waterpolo in Den Helder naar een hoger plan te tillen. De ingezette weg lijkt zijn vruchten af te werpen.

Voor ZV Noordkop is seizoen 2010-2011 nu al de meest succesvolle uit de clubhistorie. Niet eerder streden er zoveel teams voor het kampioenschap Dit jaar spelen er acht teams in de Kring Noord-Holland. Niet eerder is ZV Noordkop met zoveel teams uitgekomen in de verschillende jeugdcompetities. Naast F1 en D1 strijdt ook E2 , Heren 1en 2 nog voor het kampioenschap. Heren 1 is al zeker van promotie naar de landelijke 4e klasse bond.

Laatste update: 30-07-2012 13:22
Deel dit artikel
Geschreven door: Redactie DHA

Onder 'Redactie DHA' staan berichten mbt DHA zelf of die geschreven zijn op basis van een persbericht of anderzijds ingezonden informatie.

Adverteren op Den Helder Actueel? Klik hier voor meer informatie

Dag top 5

Reacties