Willemsoord

Naar Willemsoord »

Groot jeu de boulestoernooi op Willemsoord

  Redactie DHA | 13-06-2012 08:45

Den Helder - Net als in 2010 organiseert de Helderse jeu de boulesvereniging Entre Nous dit jaar weer een groot toernooi op Willemsoord. Het toernooi wordt 16 juni gehouden en rond de bunker worden liefst 32 banen aangelegd, verdeeld over drie speelbakken.

Er kunnen maximaal 64 equipes aan meedoen. Entre Nous verwacht spelers uit heel Nederland, maar ook uit België, Frankrijk en Duitsland. Diverse spelers uit de ereklasse van de Nederlandse Jeu de Boules Bond (NJBB) doen mee. Ook spelers die in de nationale selectie hebben gespeeld.

Het prijzenpakket is erg aantrekkelijk en nodigt uit om mee te doen. De eerste prijs is dan ook 450 euro. Het toernooi begint om 11.00 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur. Entre Nous werkt samen met Barista Café Njoy.

Sponsors
Het toernooi wordt gesponsord door enkele bedrijven uit Den Helder. Hoofdsponsor is autobedrijf Citroën Peeman Slot. De overige sponsors zijn onder anderen Geha, Akse Media, Vishandel Noordzee, Chinees Restaurant Peking, Njoy, Fa. Meijer, Herenbos personeelsdienst, Life en Garden Den Helder, Willemsoord. Entre Nous houdt het toernooi op Willemsoord om bekendheid te geven aan de sport, maar ook aan Willemsoord en Den Helder.

Entre Nous bestaat sinds 1988 en is de enige officiële jeu de boulesvereniging in Den Helder en telt plusminus 100 leden. Normaal gesproken spelen de leden hun wedstrijden op het clubterrein aan het Schapendijkje, maar voor dit toernooi wijkt men uit naar Willemsoord. “We hopen dat er veel mensen komen kijken om zelf te zien hoe leuk het is en wat de sport te bieden heeft. Tevens zal er een jazzband optreden”, laat fanatiek boules Jan Karsten weten.

Laatste update: 30-07-2012 13:22
Deel dit artikel
Geschreven door: Redactie DHA

Onder 'Redactie DHA' staan berichten mbt DHA zelf of die geschreven zijn op basis van een persbericht of anderzijds ingezonden informatie.

Adverteren op Den Helder Actueel? Klik hier voor meer informatie

Dag top 5

Reacties