Bingomarathon in De Overzet

  Redactie DHA | 14-03-2011 14:59

Den Helder - Buurtvereniging Vogelwijk organiseert op 26 maart een bingomarathon. Deze duurt van 12.00 tot 20.00 uur en is de tegenhanger van de bekende nachtbingo's. "Die duren vaak tot drie uur 's nachts en veel bingospelers zijn al op leeftijd en durven zo laat niet meer over straat. Vandaar deze marathon overdag", aldus Ernst van de Laar namens het bestuur van de vereniging.

"Op verzoek van veel senioren hebben we vorig jaar voor het eerst zo'n bingomarathon georganiseerd en dit bleek een schot in de roos te zijn. We hebben veel senioren een prachtige dag bezorgd en dus lag het voor de hand om het dit jaar weer te organiseren."

De inschrijfkosten zijn 5 euro en hiervoor krijgen de deelnemers koffie, broodjes, hapjes en een kopje soep. De bingokaarten kosten twee euro per stuk. "Ook is er een loterij met leuke prijsjes, dus al met al belooft het weer een prachtige dag te worden."

De bingomarathon vindt plaats in Buurthuis De Overzet aan de Kemphaanstraat 24b. De zaal opent om 11.15 uur. Opgeven kan in het buurthuis tijdens de vrijdagavondbingo, of via telefoonnummer 0223- 615587. Aanmelden via e-mail is ook mogelijk. Stuur dan een mailtje naar: deoverzet@hotmail.com.

Laatste update: 30-07-2012 13:22
Deel dit artikel
Geschreven door: Redactie DHA

Onder 'Redactie DHA' staan berichten mbt DHA zelf of die geschreven zijn op basis van een persbericht of anderzijds ingezonden informatie.

Adverteren op Den Helder Actueel? Klik hier voor meer informatie

Dag top 5

Reacties