Politie/Justitie/112

Naar Politie/Justitie/112 »

Aanhoudingen voor mishandeling en bedreiging

  Redactie DHA | 15-01-2012 15:00

Den Helder - Een 47-jarige man uit Anna Paulowna is zaterdagavond rond 23.40 uur aangehouden op de Marsdiepstraat. De man wordt verdacht van mishandeling.

Een 35-jarige man uit Den Helder liep samen met zijn vriendin over de Marsdiepstraat, toen de verdachte naar hen toe kwam lopen en uit het niets sloeg. De 35-jarige man viel op de grond en toen zijn vriendin bij hem ging zitten, werd ook zij geschopt en geslagen.

Het slachtoffer moest ter behandeling naar het ziekenhuis worden overgebracht. De 47-jarige verdachte kon even later worden aangehouden.

Bedreiging
Een 25-jarige man uit Den Helder is zaterdagavond rond 22.00 uur aangehouden in de Vechtstraat. Hij was naar de flat van zijn ex-vriendin gegaan en trapte daar tegen de deur van de woning. Ook bedreigde hij de vrouw met de dood.

Vervolgens ging hij naar beneden en begon stenen tegen het raam aan te gooien. De 25-jarige man werd door de politie aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Laatste update: 30-07-2012 13:22
Deel dit artikel
Geschreven door: Redactie DHA

Onder 'Redactie DHA' staan berichten mbt DHA zelf of die geschreven zijn op basis van een persbericht of anderzijds ingezonden informatie.

Adverteren op Den Helder Actueel? Klik hier voor meer informatie

Dag top 5

Reacties