Den Helder Maritiem

Naar Den Helder Maritiem »

Uitslag fotowedstrijd Den Helder Maritiem

  Redactie DHA | 15-08-2012 08:00

Den Helder – In samenwerking met Den Helder Maritiem en Boels Verhuur heeft Den Helder Actueel in de aanloop naar het door Roda JC gewonnen voetbaltoernooi een fotowedstrijd gehouden. Uit alle inzendingen zijn inmiddels drie prijswinnaars gekozen.

De opdracht van de wedstrijd was simpel: zet jezelf op de foto met de reclamekar van Den Helder Maritiem. Die stond bijvoorbeeld tijdens de eerste Juttersmarkten opgesteld nabij het Julianaplein en tijdens het toernooi zelf op het terrein van FC Den Helder. De actie liep tot en met de tweede toernooidag. Wie meedeed aan de actie, maakte kans op drie mooie prijzen, beschikbaar gesteld door Combi Den Helder (Keizerstraat), Albert Heijn en Boon Viswereld (Beatrixstraat).

Tweede prijs voor Janneke Roquas-Bais. Theo Struijk wint een visbon ter waarde van 50 euro.De eerste prijs is gewonnen door Hilde Hemelrijk. Zij wint een flatscreen televisie ter waarde van 400 euro. De tweede prijs, een boodschappentas met een waarde van honderd euro, gaat naar Janneke Roquas-Bais, die zichzelf met de kleine op de foto liet zetten. De derde prijs is voor Theo Struijk, die tijdens het toernooi zelf een foto met de reclamekar maakte. Hij mag binnenkort een visbon van 50 euro in ontvangst nemen.

De winnaars zijn inmiddels geïnformeerd over hun prijs. De prijsuitreiking vindt binnenkort plaats.

Laatste update: 16-08-2012 14:06
Deel dit artikel
Geschreven door: Redactie DHA

Onder 'Redactie DHA' staan berichten mbt DHA zelf of die geschreven zijn op basis van een persbericht of anderzijds ingezonden informatie.

Adverteren op Den Helder Actueel? Klik hier voor meer informatie

Dag top 5

Reacties