Politie/Justitie/112

Naar Politie/Justitie/112 »

Drie mannen aangehouden na beschieten auto

  Redactie DHA | 17-06-2012 13:32

Den Helder - De politie heeft zaterdagavond drie mannen uit Den Helder aangehouden. Ze worden verdacht van het beschieten van een auto, vrijdagavond op de kruising van de Fregatstraat met de Korvetstraat.

De aangehouden mannen zijn 26, 29 en 31 jaar oud. Ze werden opgepakt op de Doggersvaart en Waddenzeestraat.

Vrijdagavond rond 23.30 uur meldden zich twee mannen aan het politiebureau aan de Bastiondreef. Zij gaven aan dat hun auto vlak daarvoor beschoten was op de kruising Fregatstraat/Korvetstraat. In de auto bleken inderdaad diverse inslagen van kogels te zien te zijn.

Onderzoek
De politie besloot direct tot nader onderzoek, waarbij aan het begin van de nacht van vrijdag op zaterdag de omgeving van het schietincident enige tijd werd afgezet. Op de plek waar de auto was beschoten werden patroonhulzen gevonden. Tijdens het onderzoek kwam de politie de drie mannen op het spoor en zij konden dus zaterdagavond worden aangehouden. "De verdachten en de benadeelden kennen elkaar. Vermoedelijk hebben zij een conflict met elkaar in de relationele sfeer", aldus een woordvoerster van de politie.

Laatste update: 30-07-2012 13:22
Deel dit artikel
Geschreven door: Redactie DHA

Onder 'Redactie DHA' staan berichten mbt DHA zelf of die geschreven zijn op basis van een persbericht of anderzijds ingezonden informatie.

Adverteren op Den Helder Actueel? Klik hier voor meer informatie

Dag top 5

Reacties