Stadsnieuws

Naar Stadsnieuws »

De Viskom schenkt speelgoed aan het Gemini

  Redactie DHA | 17-08-2012 08:47

Den Helder - De Kinderafdeling van het Gemini ziekenhuis is donderdagmiddag verrast met een schenking van buurthuis De Viskom. Tijdens de onlangs gehouden Jevak-week in de Visbuurt is geld ingezameld voor de Kinderafdeling en het Jevak-team heeft dat besteed aan speelgoed.

In eerste instantie had het Gemini Ziekenhuis een aantal naampolsbandjes aan buurthuis De Viskom geschonken, om te gebruiken voor de Jevak-week. Deze naampolsbandjes werden in het ziekenhuis niet meer gebruikt, maar zij waren nog prima geschikt om de Jevak-bouwertjes van een naambandje te voorzien tijdens het huttendorp.

Als blijk van dank aan het Gemini hield het Jevak-team van De Viskom vervolgens een inzameling tijdens de festiviteiten tijdens de jeugdvakantieweek. Dit resulteerde in een mooi bedrag, dat het Jevak-team heeft omgezet in speelgoed. Het team heeft hierbij aan alle leeftijden gedacht, van de allerkleinsten tot de wat grotere kinderen. Boekjes, puzzels en spelletjes zijn maar enkele voorbeelden van de grote hoeveelheid speelgoed.

Blij!
Namens het Jevak-team overhandigde Janny Ruiter de cadeaus aan Annemarie van Eekelen, pedagogisch medewerker van de Kinderafdeling. Dat de kinderafdeling erg blij is met dit mooie, nieuwe speelgoed spreekt voor zich!

Laatste update: 17-08-2012 08:49
Deel dit artikel
Geschreven door: Redactie DHA

Onder 'Redactie DHA' staan berichten mbt DHA zelf of die geschreven zijn op basis van een persbericht of anderzijds ingezonden informatie.

Adverteren op Den Helder Actueel? Klik hier voor meer informatie

Dag top 5

Reacties