Atletiek

Naar Atletiek »

Sportlust organiseert loopcursus

  Redactie DHA | 17-08-2012 08:20

Den Helder – SV Sportlust organiseert vanaf 13 september een loopcursus voor zowel beginnende lopers vanaf twaalf jaar, als voor lopers die onder begeleiding willen hardlopen.

De cursus wordt gedurende vier weken op donderdagavond gegeven. Er wordt om 18.30 uur gestart vanuit het clubgebouw van Hockeyclub Hermes, gelegen aan de Linieweg in Den Helder. Na deze cursus kunnen de cursisten kosteloos een maand bij SV Sportlust trainen.

Onder leiding van gediplomeerde trainers wordt op een verantwoorde en gezondheid bevorderende manier toegewerkt naar een goede basisconditie. Naast werken aan een betere conditie wordt ook voorlichting gegeven over zaken als blessurepreventie, voeding, kleding en schoenen.

Opgeven
Aan de cursus zijn geen kosten verbonden, maar deelnemers moeten zich vooraf opgeven. Dat kan bij Jos ten Velden via het e-mailadres jostenvelden@quicknet.nl. Bij hem kan men ook terecht voor verdere informatie over de cursus. Informatie is ook beschikbaar via de site van SV Sportlust Den Helder www.sv-sportlust.nl.

Laatste update: 17-08-2012 08:33
Deel dit artikel
Geschreven door: Redactie DHA

Onder 'Redactie DHA' staan berichten mbt DHA zelf of die geschreven zijn op basis van een persbericht of anderzijds ingezonden informatie.

Adverteren op Den Helder Actueel? Klik hier voor meer informatie

Dag top 5

Reacties