Exposities

Naar Exposities »

Cursisten Triade exposeren hun werk

  Redactie DHA | 20-04-2012 09:30

Den Helder – Bij Triade is nog tot eind mei een tentoonstelling te bewonderen van werk, gemaakt door cursisten. De expositie toont een grote variëteit van werken, gemaakt door jong en oud.

Werkstukken in technieken als zaagselstoken, steengoed en porselein en raku stoken met hun prachtige kleurschakeringen en structuren van de keramische huid, worden afgewisseld met stoere werkstukken in speksteen of hout. Het ruimtelijke werk dat bij Triade gemaakt wordt, blijft verbazen. Maar ook de werken in tweedimensionale technieken, zoals het werken in aquarel of in acrylverf, dwingt bewondering af.

Onderwerpen zijn heel divers. Landschappen, portretten en stillevens in vele soorten en maten sieren de wanden in de hal en langs de trap naar boven. Ook zijn er enkele kinderwerken te zien, zoals de prints van de kindercursussen Wizz Kids Club. Ook de grijze nageschilderde grafzerken van het walvisvaardersproject, geschilderd door kinderen van basisschool ’t Tuselant zijn er te zien.

De tentoonstelling duurt nog tot 31 mei en is te bezoeken tijdens kantoortijden van Triade. Ook is Triade open van maandag tot en met vrijdagavond tot zeker half tien. Triade bevindt zich aan de Middenweg 2 te Den Helder.

Laatste update: 30-07-2012 13:22
Deel dit artikel
Geschreven door: Redactie DHA

Onder 'Redactie DHA' staan berichten mbt DHA zelf of die geschreven zijn op basis van een persbericht of anderzijds ingezonden informatie.

Adverteren op Den Helder Actueel? Klik hier voor meer informatie

Dag top 5

Reacties