Stadsnieuws

Naar Stadsnieuws »

Veel animo voor reanimatiecursus

  Redactie DHA | 20-06-2011 09:30

Den Helder – Vijftien cursisten hebben onlangs meegedaan aan de eerste door het Sint Nicolaas Genootschap en Life Saving West-Friesland georganiseerde reanimatiecursus. Ze deden dat met succes, want alle deelnemers zijn geslaagd.

De deelnemers hadden als motto voor hun deelname: “misschien maak ik ooit nog wel eens het verschil tussen leven en dood!”.

Tijdens de lessen is er ook speciale aandacht geweest voor het burger AED project van de gemeente Den Helder. Alle deelnemers hebben aan het einde van de avond aanmeldingsformulieren meegekregen, waarmee ze zich kunnen inschrijven voor dit vrijwillige project.

“Na een oproep in verschillende media kwamen er veel aanmeldingen binnen”, laat Marcel Karhof van het SNG weten. “Zoveel zelfs, dat er eind oktober of begin november nogmaals een cursus wordt gehouden.”

Voor deze tweede cursus kunnen mensen zich nog inschrijven. De kosten voor de hele cursus, reanimatie en bediening AED zijn 22 euro per persoon. Dit is inclusief diploma reanimatie en certificaat AED. Inschrijven kan via de mail info@sintnicolaasgenootschap.nl. Meer informatie is telefonisch verkrijgbaar via Karhof, tel. 0223-758484.

Laatste update: 30-07-2012 13:22
Deel dit artikel
Geschreven door: Redactie DHA

Onder 'Redactie DHA' staan berichten mbt DHA zelf of die geschreven zijn op basis van een persbericht of anderzijds ingezonden informatie.

Adverteren op Den Helder Actueel? Klik hier voor meer informatie

Dag top 5

Reacties