DHA-A leader
DHA-A leader

Vandaag mogelijk uitval veerdienst Texel

Veerdienst Teso vandaag mogelijk even uit de vaart vanwege zeer laag water.Den Helder – De Teso laat weten dat woensdag mogelijk enkele veerdiensten van en naar Texel vervallen. Dit heeft te maken met een zeer lage waterstand, die door Rijkswaterstaat wordt verwacht. Indien mogelijk worden reizigers geadviseerd om vandaag (30 december) buiten de periode van 15.00 tot 18.00 uur te reizen.

“Het is nu nog niet mogelijk om met zekerheid uitspraken te doen over uitval en de duur van een eventuele stremming”, aldus de Teso. “Bij nieuwe informatie zullen we deze via de website en Twitter (@BootTexel) bekend maken.”

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

DHA-B Home468