DHA-A leader
DHA-A leader

Intocht Sint, basketbal, Odd en Jacqueline in DWOZ

De intocht van Sint deze week live in DWOZ.Den Helder – In het LOS/DHA-radioprogramma “De Week op Zaterdag” deze week ruimschoots aandacht voor de intocht van Sinterklaas. De verslaggever is aan boord van de boot die de Goedheiligman naar Willemsoord brengt en komt ook live vanaf het terrein, nadat Sint en Pieten veilig aan wal zijn gezet.

Verder aandacht voor de Klassieke Schepenbeurs op Willemsoord. Te gast in de studio is Louis van der Gragt, basketbalman in hart en nieren en een van de drijvende krachten achter het nieuwe initiatief Den Helder Suns. Komt het herenbasketbal in Den Helder straks echt weer uit op het allerhoogste niveau?

Jacqueline Schrijver is sinds deze week het nieuwe raadslid voor het CDA. Zij is de opvolgster van Arjan Koenen, maar wie is zij? In DWOZ een kennismaking. Ook nieuw, maar dan toch anders, is Odd Wagner. Hij is sinds woensdag wethouder in Den Helder en keert daarmee terug, want eerder in deze raadsperiode was hij het ook al. Waarom deze terugkeer? Met Odd komt ook Peter Reenders (Stadspartij) langs, een mooie gelegenheid om hem nog eens aan de tand te voelen over het gratis parkeren, dat nu toch echt aanstaande lijkt.

DWOZ is elke zaterdag van 11.00 tot 14.00 uur te beluisteren via LOS radio (105.6Mhz) en online via www.losdenhelder.nl.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

DHA-B Home468