Kort Sport

Naar Kort Sport »

Uitslagen voetbal 21-22 mei 2011

Redactie DHA | 22-05-2011 20:31

Den Helder - Het seizoen loopt ten einde, maar een paar teams spelen nog belangrijke wedstrijden in de strijd om promotie/degradatie/handhaving. De voetbaluitslagen van het weekeinde van 21 t/m 22 mei:

Zeemacht veldvoetbal speelde zaterdag met 2-2 gelijk tegen Zaandijk. De doelpunten werden gemaakt door Jamy Meijers en, uit een penalty, door Richard Verhoef. Afgelopen woensdag werd door Zeemacht al met 1-4 verloren, uit bij Blauw Wit in Wormerveer. De enige Helderse treffer kwam in deze wedstrijd (vanaf elf meter) van de voet van Ruben van Belzen. Door deze uitslagen is Zeemacht zo goed als gedegradeerd naar de 4e klasse zaterdag.

FC Den Helder won zondag thuis met 1-0 van Hercules uit Utrecht. Patrick Beens zorgde voor het enige doelpunt van de wedstrijd. Volgende week wacht in Utrecht de return en de winnaar speelt vervolgens nog twee wedstrijden voor promotie naar de 1e klasse zondag.

Ontbreekt uw uitslag? Stuur de uitslag via e-mail of twitter (@DHelderActueel)!

Laatste update: 30-07-2012 13:22
Deel dit artikel
Geschreven door: Redactie DHA

Onder 'Redactie DHA' staan berichten mbt DHA zelf of die geschreven zijn op basis van een persbericht of anderzijds ingezonden informatie.

Adverteren op Den Helder Actueel? Klik hier voor meer informatie

Dag top 5

Reacties