Filmprogramma Utopolis en Zevenskoop

  Redactie DHA | 23-06-2011 12:10

Den Helder – Het filmprogramma van Utopolis kent deze week een nieuwkomer: Bad Teacher met Cameron Diaz en Justin Timberlake. Cinema Zevenskoop toont de komende dagen “Tuesdag, after Christmas”.

“Bad Teacher” is een komedie over een grofgebekte schoollerares, die haar zinnen heeft gezet op een college. Alleen heeft zij concurrentie van een geliefde lerares. De film duurt 95 minuten en is toegankelijk voor iedereen van 12 jaar en ouder.

Op dinsdag 28 juni heft Utopolis een voorpremiere van “Transformers: Dark on the Moon 3D”. Ook deze film, waarin Sam Witwicky opnieuw verwikkeld raakt in de buitenaardse strijd tussen de Autobots en de Decepticons, is voor 12 jaar en ouder. Verder is er op donderdag 30 juni weer Cinema Plus, met dit keer de film “Calendar Girls”.

Zevenskoop
Het filmhuis toont van 23 tot en met 27 juni de film “Tuesday, after Christmas”, waarin een man moet kiezen tussen het veilig bestaan met vrouw en kind of het avontuur met zijn (jongere) minnares, die hem weer als een puber doet voelen.

Hoewel je zou denken dat in de filmgeschiedenis alles wat over dit thema te zeggen is al eens aan bod is gekomen, lukt het regisseur Radu Muntean toch met een nieuwe invalshoek te komen. Zijn aanpak is namelijk zo realistisch en beklemmend dat het predicaat ‘uit het leven gegrepen’ voor de verandering eens wel op zijn plaats is.

De film begint elke dag om 20.30 uur en Cinema Zevenskoop is te vinden aan het Julianaplein 43 (ingang Forest Hotel). Reserveren is niet mogelijk. Meer info is te vinden op de website: www.cinemazevenskoop.nl.

Laatste update: 30-07-2012 13:22
Deel dit artikel
Geschreven door: Redactie DHA

Onder 'Redactie DHA' staan berichten mbt DHA zelf of die geschreven zijn op basis van een persbericht of anderzijds ingezonden informatie.

Adverteren op Den Helder Actueel? Klik hier voor meer informatie

Dag top 5

Reacties