Jeugd Open Toernooi bij TVJ

  Redactie DHA | 24-05-2012 08:30

Julianadorp - Tennisvereniging TVJ houdt 9 juni weer haar jaarlijkse Jeugd Open Toernooi. Het wordt weer een gecombineerd toernooi, waarbij in het laatste weekend JRT 2 sterren
wedstrijden plaatsvinden.

“Dit jaar hebben wij de Dubbels 12 en 14 jaar toegewezen gekregen”, laat toernooileider Hugo Herwig weten. In de JRT toernooien kunnen jeugdspelers punten verzamelen voor de jeugdranglijst.

Het doel van de jeugdranglijst toernooien is om zoveel mogelijk geselecteerde jeugdspelers aan wedstrijden te laten deelnemen, om tot een zo optimaal mogelijke selectie te komen. De spelers voor de dubbelwedstrijden worden door de bond geselecteerd. Het deelnemersveld zal bestaan uit spelers vanuit het hele land.

Open
Daarnaast mag een ieder zich natuurlijk inschrijven voor het open gedeelte van het toernooi. De toernooicommissie is al druk in de weer om de planning te maken voor deze week. Het toernooi vindt plaats op het unieke tennispark van Tennis Vereniging Julianadorp aan de rand van de Duinen. TVJ heeft zes gravelbanen en een gezellige kantine.

De inschrijving voor het toernooi is al geopend en sluit 31 mei om 07.00 uur. Er zijn nog plekken vrij, dus twijfel niet en schrijf in via toernooi.nl.

Laatste update: 30-07-2012 13:22
Deel dit artikel
Geschreven door: Redactie DHA

Onder 'Redactie DHA' staan berichten mbt DHA zelf of die geschreven zijn op basis van een persbericht of anderzijds ingezonden informatie.

Adverteren op Den Helder Actueel? Klik hier voor meer informatie

Dag top 5

Reacties