Stadsnieuws

Naar Stadsnieuws »

Politieheli zoekt naar vermiste vrouw (update 2)

  Ronald Boutkan | 24-05-2012 12:59

Den Helder - De zoektocht naar de sinds een week vermiste Arudselvy Ratnam uit Sri Lanka, is nog niet stopgezet. Donderdag besloot de politie de eigen helikopter in te zetten om vanuit de lucht op zoek te gaan naar de 40-jarige vrouw.

"Op de berichtgeving in de media zijn tot nu toe niet veel reacties binnengekomen", laat politiewoordvoerder Menno Hartenberg weten. "We zijn echter nog wel steeds op zoek naar de vrouw en daarom deze volgende stap, met inzet van de politiehelikopter."

Er is volgens Hartenberg geen directe aanleiding voor de zoektocht. "Het is niet zo dat er tips zijn binnengekomen, maar aangezien ze nog steeds vermist is probeer je wat. Vanuit de lucht zie je soms meer dan op de grond. We vliegen met name over het duingebied van Den Helder en Julianadorp. In de heli zit een warmtecamera en zo kunnen we bekijken of er ‘afwijkende’ dingen te zien zijn."

Update
De zoektocht met de heli is inmiddels gestopt en heeft niets opgeleverd. De vrouw blijft wel gesignaleerd staan en tips zullen worden nagegaan, maar verder is het voor de politie een gewone vermissing. "Meer kunnen we nu niet doen", aldus Hartenberg. "Op de grond is de afgelopen periode gezocht, bij familie en vrienden is geen informatie binnengekomen en de heli heeft helaas ook niet tot het terugvinden van de vrouw geleid."

Update 29 mei
Het levenloze lichaan van de vrouw is afgelopen vrijdag gevonden op Kooypunt. Lees: Lichaam aangetroffen bij Kooypunt.

Lees ook: Nog steeds op zoek naar vermiste vrouw.

Laatste update: 30-07-2012 13:22
Deel dit artikel
Geschreven door: Ronald Boutkan

Woonachtig in Den Helder / Julianadorp sinds 1973, sinds 2008 hoofdredacteur van Den Helder Actueel.

Adverteren op Den Helder Actueel? Klik hier voor meer informatie

Dag top 5

Reacties