Gratis boek ter voorbereiding op de kraamtijd

  Redactie DHA | 24-07-2012 08:45

Den Helder - Omring Kraamzorg ondersteunt pas bevallen ouders met deskundige zorg en persoonlijk advies. Dankzij het gratis boek van bestsellerauteur Beatrijs Smulders kunnen aanstaande ouders zich nu al goed voorbereiden op de tijd die komen gaat.

De eerste 50 inschrijvingen bij Omring Kraamzorg ontvangen het boek 'Veilig door de kraamtijd' van Nederlands bekendste verloskundige Beatrijs Smulders gratis. Een boek voor kersverse ouders, die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Met veel tips en geruststellende informatie. En om te genieten van andermans verhalen en te constateren: ‘Hé, dat heb ik ook… ik dacht dat ik de enige was’.

Beatrijs Smulders heeft meer dan 2500 bevallingen begeleid, is publiciste, auteur en oprichter van het Geboortecentrum Amsterdam. Daarnaast leidt ze onder andere kraamverzorgenden van Omring Kraamzorg op tot doula kraamverzorgenden.

Meer informatie en inschrijven via www.omringkraamzorg.nl.

Laatste update: 30-07-2012 13:22
Deel dit artikel
Geschreven door: Redactie DHA

Onder 'Redactie DHA' staan berichten mbt DHA zelf of die geschreven zijn op basis van een persbericht of anderzijds ingezonden informatie.

Adverteren op Den Helder Actueel? Klik hier voor meer informatie

Dag top 5

Reacties