Stadsnieuws

Naar Stadsnieuws »

Lichaam aangetroffen bij Kooypunt (update 2)

  Ronald Boutkan | 25-05-2012 17:17

Den Helder - In het water bij Kooypunt is vrijdagmiddag het lichaam van een nog onbekend persoon gevonden. De politie heeft dit inmiddels bevestigd.

Na een melding "lichaam in het water" werd het stoffelijk overschot aangetroffen bij de Mastenmakersweg, meldt politiewoordvoerder Leon Veldt. "We weten nog niet meer dan dat het lichaam in het water dreef. Of het een man of vrouw is en of al dan niet sprake is van een misdrijf, daar kunnen we op dit moment nog geen mededelingen over doen."

De politie is ter plaatse voor onderzoek. Daarbij is een deel van het gebied afgesloten. Ook werd de politiehelikopter ingezet.

Update 16.00
Meer informatie over de vondst wordt vrijdag vermoedelijk niet meer naar buiten gebracht, zo laat de politie weten. "Het onderzoek is nog gaande, maar eerst moet duidelijk worden om wie het gaat. Daarna moet de familie worden ingelicht, alvorens we publiekelijk iets kunnen melden", licht Veldt toe. "De kans dat dit alles vrijdag wordt afgerond, acht ik niet heel groot".

Update 29 mei
De politie heeft bekendgemaakt dat het gaat om de 40-jarige Arudselvy Ratnam, die sinds 16 mei vermist was. De doodsoorzaak is niet bekendgemaakt.

Lees ook: Politieheli zoekt naar vermiste vrouw (update).

Laatste update: 30-07-2012 13:22
Deel dit artikel
Geschreven door: Ronald Boutkan

Woonachtig in Den Helder / Julianadorp sinds 1973, sinds 2008 hoofdredacteur van Den Helder Actueel.

Adverteren op Den Helder Actueel? Klik hier voor meer informatie

Dag top 5

Reacties