Stadsnieuws

Naar Stadsnieuws »

Offshore- en energiebeurs op Willemsoord

  Redactie DHA | 25-09-2008 10:27

Den Helder - Willemsoord staat eind november een dag lang in het teken van offshore en energie. Navingo BV organiseert namelijk op 27 november de Nederlandse offshore- en energiebeurs "Offshore Energy 2008". Voor de organisatie wordt samengewerkt met Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord.

Offshore Energy 2008 vindt volgens de organisatoren niet voor niets plaats in "de Capital of the North Sea". Den Helder is immers een knooppunt van en voor bedrijven en organisaties die actief zijn in de (inter-)nationale (toeleverende) offshore en energie sectoren. De beurs biedt bedrijven een uitgelezen kans om 'new business' te genereren, hun relatienetwerk uit te breiden én carrièremogelijkheden onder de aandacht te brengen.

De beurs bestaat tevens uit een gevarieerd seminarprogramma, waarin actuele onderwerpen aan bod komen: de belangrijkste ontwikkelingen en productinnovaties op offshore gebied, de te verwachten activiteiten op de Noordzee en de toekomst van Nederland als offshore land. Ook zullen de carrièremogelijkheden in deze bloeiende sector worden belicht tijdens een interactieve lezing.

Doelgroep
Offshore Energy 2008 richt zich op de sectoren offshore, olie en gas, windenergie, de petrochemische industrie, maritieme dienstverlening en toeleveranciers, opleidingsmogelijkheden en carrière. Het bezoekersprofiel bestaat voornamelijk uit besluitvormers in de offshore industrie, directieleden, inkopers, project managers en engineers van oliemaatschappijen, subcontractors, offshore services, operators en laatstejaars studenten offshore technologie.

Wie meer wil weten over carrièremogelijkheden in deze sector is op 27 november van harte welkom. De exposanten laten tevens zien wat de carrièremogelijkheden zijn binnen hun organisaties. Belangstellenden worden op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van Offshore Energy 2008 via de website www.offshore-energy2008.nl.

Laatste update: 30-07-2012 13:22
Deel dit artikel
Geschreven door: Redactie DHA

Onder 'Redactie DHA' staan berichten mbt DHA zelf of die geschreven zijn op basis van een persbericht of anderzijds ingezonden informatie.

Adverteren op Den Helder Actueel? Klik hier voor meer informatie

Dag top 5

Reacties