Bedrijvennieuws

Naar Bedrijvennieuws »

"Full service voor klein en groot"

  Redactie DHA | 26-07-2011 08:00

Den Helder - In onze beeldcultuur ligt de nadruk steeds meer op snelle en visuele communicatie. In een overvloed van informatie krijgt een bedrijf nog maar kort de tijd om de aandacht van de doelgroep te trekken. Opvallende en herkenbare vormgeving is daarbij van doorslaggevend belang. Daarom een nieuw jong bedrijf in Den Helder: Grimm Media!

Grimm Media is een full service grafisch bedrijf waar communicatie en service hoog in het vaandel staan. Het is in 2010 opgestart door grafisch ontwerpers Geoffrey Stekelenburg en Frank Aggenbach. Zij bieden sterke visuele communicatie en stijlvolle vormgeving, van logo tot huisstijl en van flyer tot magazine. De beide oprichters zijn jonge, creatieve ontwerpers, met frisse ideeën en ruime ervaring in vormgeving. Zij werken vanuit hun studio aan de Kanaalweg in Den Helder.

Persoonlijke betrokkenheid
Grimm Media richt zich op een brede klantenkring, variërend van bedrijven, overheid tot non-profit organisaties. “De kracht is dat onze lijnen kort zijn en dus het contact direct. Wij leven ons in in het bedrijf waarvoor we werken en denken mee over het perfecte logo, de ideale huisstijl of de heldere brochure voor elke onderneming”, zo vertelt Stekelenburg. “De persoonlijke betrokkenheid en de 24/7 mentaliteit is voor grote en kleine opdrachtgevers een garantie voor een perfect eindresultaat.”

De stijlkenmerken van Grimm Media zijn: communicatief, helder, kleurrijk en uitnodigend. Promotie van allerlei events zit ook in het pakket van Grimm Media, waarvoor zij ook een promotieteam ter beschikking hebben. Op de nieuwe website van het bedrijf zijn voorbeelden te vinden van recente opdrachten, zie www.grimm-media.nl.

Meer informatie is verkrijgbaar via Joseline Timmer-Jacobs, de accountmanager van Grimm Media. Zij is te bereiken via 0628438185 of per e-mail via joseline@grimm-media.nl.

Laatste update: 30-08-2012 19:41
Deel dit artikel
Geschreven door: Redactie DHA

Onder 'Redactie DHA' staan berichten mbt DHA zelf of die geschreven zijn op basis van een persbericht of anderzijds ingezonden informatie.

Adverteren op Den Helder Actueel? Klik hier voor meer informatie

Dag top 5

Reacties