Jeu de Boules

Naar Jeu de Boules »

De Boer wint 2e ledentoernooi

  Redactie DHA | 27-02-2011 16:00

Den Helder - Het tweede ledentoernooi van jeu de boules vereniging Entre Nous is zaterdag gewonnen door Alex de Boer. Er deden 48 deelnemers mee aan het toernooi en die werden verdeeld over drie poules van 16 spelers.

In de voorrondes waren verrassende uitslagen te noteren. Toppers van de club kregen uitslagen tegen zich van 0-13 of 2-13. Na de gebruikelijke vier voorrondes waren er zes spelers die hun vier partijen hadden gewonnen. Op basis van hun saldo gingen Alex de Boer, Herman Bakker, Rob Keuss en Bart de Boer sr. door naar de finale.

De vier spelers werden tot koppels gemaakt (eerste twee samen en de laatste twee samen) en hoewel de uitslag anders doet vermoeden, was het een spannende finale. Die duurde een uur en ging puntje voor puntje. Toch werd het uiteindelijk 13-1 voor Herman Bakker en Alex de Boer, zodat op saldo Alex de Boer eerste werd.

Het eerstvolgende ledentoernooi is op de laatste zaterdag in maart. Op 12 maart wordt het voorjaarstoernooi gespeeld, waar iedereen aan mee kan doen.

Laatste update: 30-07-2012 13:22
Deel dit artikel
Geschreven door: Redactie DHA

Onder 'Redactie DHA' staan berichten mbt DHA zelf of die geschreven zijn op basis van een persbericht of anderzijds ingezonden informatie.

Adverteren op Den Helder Actueel? Klik hier voor meer informatie

Dag top 5

Reacties