Basketbal

Naar Basketbal »

Joshua Kramer blijft bij Zeemacht

  Redactie DHA | 27-06-2012 09:30

Den Helder - Lijfstijl Centrum Zeemacht heeft zijn team bijna compleet voor het komende basketbalseizoen. Een van de vaste waarden van het afgelopen seizoen blijft in sporthal De Brug: Joshua Kramer.

“Dat Joshua blijft is natuurlijk super!”, laat speler Olaf Petersen weten. “Joshua gaat voorin de strijd en neemt op zijn jonge leeftijd al de nodige ervaring met zich mee.”

Kramer heeft naar eigen zeggen twee redenen om te blijven. “Eredivisie en de politie-opleiding waar ik aan begonnen ben is niet te combineren. Ten tweede het team is erg leuk en heb ik het enorm naar mijn zin bij Lijfstijl Centrum Zeemacht. We werken voor elkaar en hebben veel plezier tijdens de trainingen en wedstrijden en dat is toch enorm belangrijk.”

Ook Rory Wullur is blij met het blijven van Kramer: “Joshua is een van de belangrijke mensen in dit team, hij is jong, fit en werkt superhard. Veel jongens kunnen hier een voorbeeld aan nemen. Maar hij is ook een goed persoon, gaat door het vuur voor je, dat is ook belangrijk, je kan op hem bouwen.”

Oefencampagne
“Ik ben aan het kijken of ik op een oefencampagne kan organiseren, waarbij teams uit de promotiedivisie aanwezig kunnen en ook enkele eredivisieteams”, vertelt Petersen. “We hebben nu weer een eredivisieteam in Den Helder en ik denk dat we daar gebruik van moeten maken. Den Helder moet weer te vinden zijn als basketbalstad nummer 1.”

Laatste update: 30-07-2012 13:22
Deel dit artikel
Geschreven door: Redactie DHA

Onder 'Redactie DHA' staan berichten mbt DHA zelf of die geschreven zijn op basis van een persbericht of anderzijds ingezonden informatie.

Adverteren op Den Helder Actueel? Klik hier voor meer informatie

Dag top 5

Reacties