Bedrijvennieuws

Naar Bedrijvennieuws »

Restaurant Gemini open voor patiënten en bezoekers

  Redactie DHA | 28-09-2010 11:40

Den Helder - Samen met familieleden of ander bezoek eten wanneer men in het ziekenhuis ligt? Sinds deze maand is dat mogelijk in het restaurant van het Gemini Ziekenhuis. Patiënten en bezoekers kunnen dagelijks tussen 16.00 tot 19.30 uur terecht bij Eten&Zo, op de begane grond in het ziekenhuis. Veel gezelliger voor patiënten en een uitkomst voor bezoek dat van ver komt.

Het restaurant van het Gemini Ziekenhuis is sinds 1 september dagelijks tussen 16.00 uur en 19.30 uur opengesteld voor patiënten, hun bezoek en buurtbewoners. Gasten kunnen in restaurant Eten&Zo genieten van de warme maaltijd van de dag (die elke dag varieert), een snack, belegde broodjes, salade en dagelijks is er keuze uit twee soorten verse soep. De prijs van de warme maaltijd is € 5,25. Naar behoeve kan men dit aanvullen met een salade, soep en/of een nagerecht. Men kan zowel met een bankpas als contant betalen.

Samen eten
Voor patiënten die hiertoe fysiek in staat zijn, houdt dit in dat zij met hun bezoek van een (warme) maaltijd kunnen genieten in het restaurant. Zij hoeven dus niet langer de avondmaaltijd verplicht op de verpleegafdeling te nuttigen en kunnen ervoor kiezen hun maaltijd beneden te laten serveren. Ook als zij een speciaal dieet volgen, kan die maaltijd beneden worden geserveerd.

Met de openstelling van het restaurant gaat een langgekoesterde wens in vervulling van een groepje medewerkers van het Gemini Ziekenhuis. Zij hebben zich hiervoor sterk gemaakt, met succes. Het gaat vooralsnog om een proefperiode tot 1 maart 2011. Dan moet duidelijk zijn of de openstelling van het restaurant een succes is.

Lees ook: Eten in personeelsrestaurant Gemini

Laatste update: 30-07-2012 13:22
Deel dit artikel
Geschreven door: Redactie DHA

Onder 'Redactie DHA' staan berichten mbt DHA zelf of die geschreven zijn op basis van een persbericht of anderzijds ingezonden informatie.

Adverteren op Den Helder Actueel? Klik hier voor meer informatie

Dag top 5

Reacties