Politie/Justitie/112

Naar Politie/Justitie/112 »

Jongens opgepakt voor vernielingen aan auto's

  Redactie DHA | 29-06-2012 11:12

Den Helder - Vier jongens van 16 jaar uit Den Helder en Julianadorp zijn vrijdagochtend om 01.15 uur aangehouden op de Jan Verfailleweg. De jongens worden verdacht van het plegen van vernielingen aan auto's.

De politie kreeg een melding van een getuige die achter een groepje jongens reed die autospiegels hadden vernield. De man hield de vier jongens staande bij de kruising Jan Verfailleweg-Bremstraat en wachtte de komst van de politie af.

Er bleken van in elk geval acht auto’s spiegels vernield te zijn. Ook was er een verkeersbord uit de grond getrokken. De vier jongens werden aangehouden voor vernieling. Een van de jongens werd na verhoor op het politiebureau in vrijheid gesteld. De eigenaren van de vernielde auto’s hebben een brief in de bus gekregen met het verzoek om aangifte te doen.

Een van de jongens raakte lichtgewond toen hij, enigszins aangeschoten, van zijn fiets viel tegen een geparkeerd staande auto. Er kwam wat bloed uit zijn oor, waar na aankomst op het bureau naar is gekeken door een arts.

Laatste update: 30-07-2012 13:22
Deel dit artikel
Geschreven door: Redactie DHA

Onder 'Redactie DHA' staan berichten mbt DHA zelf of die geschreven zijn op basis van een persbericht of anderzijds ingezonden informatie.

Adverteren op Den Helder Actueel? Klik hier voor meer informatie

Dag top 5

Reacties