Start kaartverkoop Route Délicieuse 2012

  Redactie DHA | 29-11-2011 09:00

Den Helder - Acht Helderse restaurants slaan de handen ineen en presenteren zichzelf op zondag 22 april 2012 tijdens de Route Délicieuse. Eindelijk is het dan zover. De kaartverkoop is gestart en de namen van de deelnemende restaurants zijn bekend!

Op zondag 22 april 2012 wordt Route Délicieuse voor de eerste keer in Den Helder gehouden, een must voor alle culinaire liefhebbers. Op dit moment zijn er reeds acht restaurants die deelnemen. Zij zullen hun gasten verrassen met tongstrelende amuses en een klein glaasje bijpassende wijn.

De acht restaurants zijn Brasserie 2Sisters, Nogal Wiedus, Andy's Kitchen, Bombay's Palace, Costa Smeralda, Forest Hotel, Spijz en De Werf.

Amuses
Amuses zijn kleine gerechtjes, ook wel minihapjes, die steeds vaker te zien zijn op de Nederlandse tafels. De officiële naam van dit hapje is ‘Amuse Bouche’, een Franse term met ‘vermaak voor de mond’ als letterlijke betekenis. In de volksmond worden ze ook wel ‘oogstrelende hapjes’ genoemd.

De organisatie van de Route Délicieuse is neergelegd bij HPConcepts. Passe-partouts kosten € 29,95 per persoon. Bestellen kan door overmaking van het bedrag naar HPConcepts, ABNAMRO 46.07.64.934 onder vermelding van emailadres en telefoonnummer. Na ontvangst van de betaling wordt per e-mail de bevestiging van deelname toegestuurd.

Lees ook: Nieuw culinair evenement: Route Délicieuse.

Laatste update: 30-07-2012 13:22
Deel dit artikel
Geschreven door: Redactie DHA

Onder 'Redactie DHA' staan berichten mbt DHA zelf of die geschreven zijn op basis van een persbericht of anderzijds ingezonden informatie.

Adverteren op Den Helder Actueel? Klik hier voor meer informatie

Dag top 5

Reacties