Utopolis doet mee aan Nationale Filmdagen

Redactie DHA - Den Helder - Van donderdag 18 tot en met woensdag 24 september doet Utopolis mee aan de Nationale Filmdagen. Dat betekent dat bezoekers voor vijf euro naar de film kunnen. Een dag eerder is, als start van de Filmdagen, de voorpremière van “Dorpsvloer vol confetti” te zien.
Lees verder

Deux jours, une nuit

Redactie DHA - Den Helder - Cinema Zevenskoop draait een zomerprogrammering. Vanaf vrijdag is drie avonden lang de film "Deux jours, une nuit" te zien. Dat is een Belgisch drama uit 2014. De kwetsbare Sandra krijgt op een vrijdagavond te horen dat ze na het weekend haar baan kwijt is. Haar collega’s hebben gestemd: een stem vóór hun bonus was meteen een stem tégen haar baan. Maar er is een lichtpuntje. Er volgt een herstemming na het weekend.
Lees verder

Zomerrooster voor Zevenskoop

Redactie DHA - Den Helder - Cinema Zevenskoop hanteert sinds afgelopen weekeinde weer een zomerrooster. Dat betekent dat er alleen voorstellingen zijn op vrijdag, zaterdag en zondag. Komend weekeinde (aanvang 20.30 uur) is de film "Das Wochenende" te zien, een Duits drama van regisseuse Nina Grosse. In de hoofdrollen onder anderen Katja Riemann en Sebastian Koch.
Lees verder

Speciale voorpremière voor de allerkleinste filmhelden

Redactie DHA - Den Helder – Utopolis organiseert zondag 6 april een speciale filmochtend met de voorpremière van Pim & Pom: Het Grote Avontuur. Speciaal voor de allerkleinste filmhelden wordt het geluid wat zachter gezet en het licht niet helemaal gedimd.
Lees verder

Speciale voorstelling De Nieuwe Wildernis bij Helderse Vallei

Redactie DHA - Den Helder - Wie kent "De Nieuwe Wildernis" nog niet? Deze bijzondere Nederlandse documentaire over de Oostvaardersplassen was een van de best bezochte films van 2013. Op 21 april is er een voorstelling in de open lucht, bij De Helderse Vallei.
Lees verder

Extra avond voor 12 years a slave

Redactie DHA - Den Helder - Het komt zelden voor, maar Zevenskoop heeft besloten tot een extra draaiavond. De belangstelling voor de beste film volgens de Oscar-recensenten, is zo groot dat "12 years a slave" ook dinsdag nog te zien is.
Lees verder

Zevenskoop toont “12 Years a Slave”

Redactie DHA - Den Helder – De film “12 Years a Slave” is maandag (NL tijd) bekroond met drie Oscars, waaronder die voor beste film. Zevenskoop had het niet beter kunnen plannen, want vanaf donderdag is deze film te zien in het filmhuis. “12 Years a Slave” had negen Oscarnominaties gekregen en wist er drie te verzilveren. Lupita Nyong’o kreeg de award voor beste vrouwelijke bijrol, John Ridley mocht de Oscar in ontvangst nemen voor beste scenario en de film zelf werd dus verkozen tot beste film.
Lees verder

Benefiet Zevenskoop voor 't Schuthok

Redactie DHA - Den Helder - Cinema Zevenskoop houdt zaterdag 21 december een benefietvoorstelling voor ’t Schuthok. Tijdens deze middagvoorstelling wordt de film “De Nieuwe Wildernis” vertoond, een natuurspektakel voor het hele gezin. De kringloop van het leven in de Oostvaardersplassen wordt schitterend in beeld gebracht. De entree bedraagt 6 euro per persoon, aanvang is 13:30 uur (zaal open om 13:00 uur). De opbrengst van de middagvoorstelling komt geheel ten goede aan Dierentehuis ‘t Schuthok.
Lees verder

Bloedstollende Halloween Night bij Utopolis

Redactie DHA - Den Helder - Donderdag 31 oktober is het weer de engste dag van het jaar: Halloween! Ter gelegenheid van deze griezelige feestdag organiseert Utopolis Den Helder een bloedstollende Halloween Night met twee angstaanjagende horrorfilms. “Het is pas echt Halloween met twee top-horrorfilms”, meent de bioscoop. Daarom vertoont Utopolis tijdens de Halloween Night eerst “Insidious: Chapter 2” en daarna een speciale Halloween voorpremière van “Carrie”.
Lees verder

Filmmiddag voor kids rond Turbo 3D

Redactie DHA - Den Helder - Utopolis en Filmpie organiseren zaterdag 5 oktober een filmmiddag voor kinderen met allemaal leuke activiteiten en de nieuwste 3D-animatiefilm: Turbo. Dit is de nieuwe spannende, grappige animatiefilm voor het hele gezin en is gemaakt door de makers van Madagascar en Kung Fu Panda.
Lees verder
Adverteren op Den Helder Actueel? Klik hier voor meer informatie
Eerdere berichten

Reacties