RCDH pakt eerste punten tegen verzwakt Schagen

Redactie DHA - Den Helder - Op een zonovergoten veld speelde RCDH de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen tegen een door werk en blessures verzwakte thuisploeg. Er werd gewonnen, maar een heel gemakkelijke wedstrijd werd het niet.
Lees verder

Nieuwe doelen voor RCDH

Redactie DHA - Den Helder - Deze week zijn op het veld van Rugby Club Den Helder, op sportpark de Linie, nieuwe doelen geplaatst. Ze zijn geplaatst door de firma Van Vastenhoven uit Hoofddorp, in opdracht van de gemeente. De doelen, eigendom van RCDH, moesten worden vervangen omdat de oude ernstig waren beschadigd door onderhoudswerkzaamheden. Omdat ze dreigden om te vallen waren ze een gevaar voor de spelers. De nieuwe doelen zijn hoger en voorzien van vlaggetjes met de kleuren van Den Helder.
Lees verder

Donatie voor jeugdsportfonds Wicher Oldeboom

Redactie DHA - Den Helder – Het Jeugd Topsport Fonds van Rugby Club Den Helder (RCDH) heeft een mooie bijdrage gekregen van de familie en vrienden van Wicher Oldeboom, de naamgever van het fonds. Tot nu toe is al 250 euro bijgedragen. Oldeboom zou dinsdag 12 augustus 60 jaar zijn geworden.
Lees verder

Gemeente zegt huurovereenkomst met rugbyclub RCDH op

Redactie DHA - Den Helder - De gemeente zegt per 1 januari 2015 de huurovereenkomst op met de Rugbyclub Den Helder (RCDH), voor haar veld en accommodatie aan het sportpark De Linie in Den Helder. De vereniging wil niet meewerken aan een nieuwe huurovereenkomst, zo meldt de gemeente.
Lees verder

RCDH ten onder in bij voorbaat verloren duel

Redactie DHA - Den Helder - Ondanks dat het team van RCDH met vijftien man op het veld stond, was het niet in staat om tegen RC Hilversum aan te treden als competitieteam. Door blessures kon er geen ervaren eerste rij neergezet worden en moest het team de wedstrijd opgeven voordat hij begonnen was.
Lees verder

RCDH simpele hobbel voor kampioenskandidaat

Redactie DHA - Den Helder - Doordat RCDH een flink aantal basisspelers miste, door blessures en inzet bij de Nuclear Security Summit, moest de Helderse rugbyclub dit weekeinde aantreden met een zwaar geïmproviseerd team. Tegen beoogd kampioen Rugby Club Groningen werd het een duidelijke 0-86 nederlaag.
Lees verder

RCDH verliest uit van ARC II

Redactie DHA - Den Helder - Terwijl het in de eerste helft nog aansluiting had met de thuisploeg, moest het team van RCDH in de tweede helft tegen ARC II langzaam de wedstrijd uit handen geven. Ondanks het harde spel van de Helderse rugbyers lukte het niet om de goed counterende thuisploeg de zege te ontnemen. Met een eindstand van 35-10 konden de Jutters met opgeheven hoofd de arena verlaten.
Lees verder

RCDH pakt winst na zware wedstrijd

Redactie DHA - Den Helder – De rugbyers van RCDH hebben zondag een lastige wedstrijd tegen USRS2 met 10-8 weten te winnen. Goed nieuws voor de ploeg, want daarmee is handhaving in de 3e klasse nu al een zekerheidje.
Lees verder

Verrassend gelijkspel voor RCDH

Redactie DHA - Den Helder – De rugbyers van RCDH hebben zondag verrassend gelijkgespeeld in Naarden. In tachtig minuten wisten de Nieuwediepers het niet voor elkaar te krijgen te scoren, net als de tegenstander overigens, het met degradatie bedreigde TC ’t Gooi III.
Lees verder

Studenten Amsterdam net te sterk voor RCDH

Redactie DHA - Den Helder – De winterstop van het rugby is voorbij en dus mocht RCDH het zondag opnemen tegen de studenten van Ascrum. Twee gelijkwaardige teams die beide punten konden gebruiken streden op het Amsterdamse gras voor wat ze waard waren. Na een nagelbijtende wedstrijd bleef de teller op 14-10 staan voor de thuisploeg.
Lees verder
Adverteren op Den Helder Actueel? Klik hier voor meer informatie
Eerdere berichten

Reacties