School vd Maand

Naar Rubrieken »

Schoter Duijn, school voor iedereen!

Ronald Boutkan - Den Helder – Een school waar zorg, natuur en sport een belangrijke rol innemen en waar wetenschap en techniekonderwijs hoog op de agenda staat. Kopwerk basisschool Schoter Duijn is echter vooral “de school voor iedereen”.
Lees verder

De Rank: Het leven is meer dan rekenen en taal!

Ronald Boutkan - Julianadorp – “Het is belangrijk dat kinderen ook op andere vlakken hun talenten leren ontdekken, want er is meer in het leven dan rekenen en taal.” Aldus Tim Toornstra, directeur van Kopwerkbasisschool De Rank in Julianadorp. De gehele maand april organiseert de school speciale talentenmiddagen.
Lees verder

De kinderen zijn de ambassadeurs van De Verrekijker

Ronald Boutkan - Den Helder – Voor Kopwerkbasisschool De Verrekijker in Tuindorp zijn het spannende maanden. Het huidige schoolgebouw aan de Lupinestraat wordt in de zomervakantie omgeruild voor een gloednieuw onderkomen in de Brede School aan de Pasteurstraat. Het wordt een mooie, nieuwe start voor zowel leerkrachten, als leerlingen en ouders.
Lees verder

Basisschool De Fontein: Bruisend en veelzijdig!

Ronald Boutkan - Den Helder – “Bruisend en veelzijdig”, dat is het motto van basisschool De Fontein aan de IJsselmeerstraat. Een kleine vier jaar zitten ze nu in de nieuwe, brede school en directeur Jaap Hus is spinnend tevreden. Niet alleen over de gang van zaken op school zelf, maar ook over de samenwerking met de andere ‘bewoners’ van het gebouw en de contacten met organisaties buiten het onderwijs.
Lees verder

Koningin Julianaschool biedt vertrouwde plek voor elk kind

Ronald Boutkan - Den Helder – Professionaliteit, respect en vertrouwen, het zijn drie vaste waarden op de Koningin Julianaschool. Met in het achterhoofd het motto “Ik ken je, je kunt het, doe het maar!” worden de leerlingen voorbereid op een toekomst vol zelfvertrouwen.
Lees verder

Kind en samenleving centraal op De Verrekijker

Ronald Boutkan - Julianadorp – Een nieuwe directeur, een interne verbouwing op komst en de maand december vol met vieringen; er gebeurt weer van alles op Kopwerkschool De Verrekijker in Julianadorp.
Lees verder

Reacties