Watersport

Naar Sport »

NJK limiet voor Simone Anvelink

Redactie DHA - Den Helder - De 14-jarige Simone Anvelink uit Den Helder heeft tijdens een limietwedstrijd in het Hofbad in Den Haag een NJK-limiet gezwommen op de 400 meter vrije slag. De zwemster van Zeemacht zwom naar de derde plaats met haar tijd van 4.56,92. Met deze tijd heeft zij zich geplaatst voor de Nederlandse Junioren en Jeugd Kampioenschappen. Die vinden in juni van dit jaar plaats in Amsterdam.
Lees verder

Heren ZV Noordkop kampioen 3e Klasse

Redactie DHA - Den Helder - De heren 3 van Zwemvereniging ZV Noordkop hebben zaterdag het kampioenschap van de 5e klasse district gevierd met een overwinning van 11-9 op De Bron uit Grootebroek. Het was een spannende wedstrijd, maar de ervaren heren hebben het beheerst uitgespeeld en werden geen moment van hun stuk gebracht.
Lees verder

NK-limieten voor Zeemacht zwemmers

Redactie DHA - Den Helder - Maar liefst vier NK-limieten werden de afgelopen week gezwommen door twee zwemmers van MSV Zeemacht. De 13-jarige Jairo Kauwoh zwom tijdens de clubkampioenschappen in Alkmaar een NJK-limiet op de 50 meter vrije slag. Afgelopen zondag in Beverwijk wist hij nog twee limieten te zwemmen op 200 meter wisselslag met een tijd van 2.48,13 en op de 100 meter vrije slag in 1.06,52.
Lees verder

Iedereen geslaagd voor A-diploma

Redactie DHA - Den Helder – Voor de A-leerlingen van msv Zeemacht stond zaterdag het afzwemfeest op het programma. Al ruim voor aanvang van het diplomazwemmen was het heel druk op de tribune van het wedstrijdbad in zwembad Het Heersdiep. De kinderen hadden heel veel supporters mee. Maar liefst 45 kinderen waren gereed voor het diplomazwemmen.
Lees verder

Reddingsbrigade actief tijdens nachtelijke zwemmarathon

Redactie DHA - Den Helder – De Helderse Reddingsbrigade nam afgelopen weekend deel aan de 27e editie van “De Nacht van Leiderdorp”. De nachtelijke zwemmarathon in sport- en recreatiecentrum De Does leverde de afvaardiging uit Den Helder een vijfde en veertiende plaats op.
Lees verder

Nienke de Winter maakt debuut in Eredivisie Waterpolo

Redactie DHA - Den Helder – De Helderse waterpolospeelster Nienke de Winter heeft zondagavond haar debuut gemaakt in de Eredivisie Waterpolo. De ex-ZV Noordkopspeelster kwam in het water voor ZV De Ham uit Wormerveer.
Lees verder

Zeemacht-Schoonspringen naar derde plaats in zeskamp

Redactie DHA - Den Helder - Met zes schoonspringers, twee coaches en een scheidsrechter heeft MSV Zeemacht (afdeling schoonspringen) afgelopen zaterdag meegedaan met de derde ronde van de zeskamp schoonspringen. In het Pieter van der Hoogenband zwemstadion in Eindhoven sprong Natasja Veenstra een zilveren plak bij elkaar. Daisy Clowting behaalde een bronzen medaille.
Lees verder

Iedereen geslaagd bij diplomazwemmen

Redactie DHA - Den Helder - Voor de kinderen van de elementaire zwemafdeling van msv Zeemacht was het vrijdag en zaterdag tijd voor het afzwemmen voor diploma B. Precies vijftig kinderen, in twee groepen verdeeld, gingen op voor hun tweede zwemdiploma.
Lees verder

Zwem-ABC compleet voor superkanjers

Redactie DHA - Den Helder – Bij msv Zeemacht was het zaterdag afzwemmen voor de C-leerlingen, de kinderen gingen allemaal blij naar huis met het diploma C. Het zijn de ‘superkanjers’ , de kinderen die het ZwemABC compleet hebben.
Lees verder

Solide laatste competitieronde Zeemacht

Redactie DHA - Den Helder - De wedstrijdploeg van MSV Zeemacht heeft zondag een solide laatste ronde gezwommen in de Landelijke C-competitie. In hun thuisbad het Heersdiep zwom de ploeg maar liefst naar negen eerste plaatsen, elf tweede plaatsen en acht derde plaatsen.
Lees verder
Adverteren op Den Helder Actueel? Klik hier voor meer informatie
Eerdere berichten
› Springers Zeemacht presteren in Amersfoort › Afzwemmers Zeemacht geslaagd voor diploma › Succesvolle zeskamp in Helders zwembad › Zeskamp schoonspringen in Het Heersdiep › Drie NK-limieten voor wedstrijdzwemmers › Nationaal Waterpolo evenement in Helders zwembad › Brons voor Van der Kruk op ONMK › Podium voor schoonspringers Zeemacht en Noordkop › Negentien medailles voor zwemploeg MSV Zeemacht › Goud, zilver en brons voor schoonspringers Zeemacht › Laatste geslaagden Zeemacht 2013 › Schoonspringers MSV Zeemacht doen het op niveau › NJK-limieten voor Amber van der Kruk › Wedstrijdzwemmers Zeemacht in actie voor Serious Request › Medailleregen Zeemacht bij kampioenschappen in Zaandam › November succesvolle afzwemmaand Zeemacht › Nationaal Waterpolo Evenement in Heersdiep › Nationale top waterpolo te gast in 't Heersdiep ... › NJK limiet voor Anna Zijlstra › Schoonspringers stijgen boven zichzelf uit (update) › Schoonspringers Zeemacht meten zich met nationale top › Argonauten winnen Katersberenspekrace › Katersberenspekrace als eindpunt vaarseizoen scouts › Negen basisscholen present bij waterpolotoernooi › Zwemmende zusters zwemmen NK limiet › Goede start landelijke competitie MSV-Zeemacht › Toernooiwinst voor waterpolojeugd ZV Noordkop › Veel ereplaatsen voor zwemmers Zeemacht › Iedereen is enthousiast over Het Heersdiep › Zwemmers dolenthousiast over clinic Kenkhuis en Driebergen Meer berichten »

Reacties