Watersport

Naar Sport »

Volop geslaagden bij afzwemmen Zeemacht

Redactie DHA - Den Helder – Bij msv Zeemacht was het afgelopen weekeinde weer tijd voor het afzwemmen en dit keer in verschillende disciplines. 46 Kinderen behaalden het A-diploma, vijf het Survivaldiploma en zes keerden met een snorkeldiploma huiswaarts.
Lees verder

Diploma-B afzwemmen bij msv Zeemacht

Redactie DHA - Den Helder - In twee groepen verdeeld hebben 38 kinderen afgelopen vrijdag en zaterdag afgezwommen voor het B-diploma. De kinderen hadden weer vele fans meegenomen: natuurlijk vaders en moeders, maar ook opa’s en oma’s en vele andere vrienden en bekenden. De tribune zat weer behoorlijk vol!
Lees verder

Sem en Kayva in de prijzen tijdens jeugd NK

Redactie DHA - Den Helder - Afgelopen weekeinde was het zover. Sem Kok (10 jaar) en Kayva Dehne (9 jaar) van ZV Noordkop deden mee met de Nederlandse (jeugd) Kampioenschappen. Deze wedstrijd vond plaats in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion in Eindhoven. Voor Sem en Kayva was het de eerste keer dat ze mee mochten doen aan het NK.
Lees verder

Alle Superkanjers Zeemacht geslaagd voor diploma C

Redactie DHA - Den Helder - MSV Zeemacht is weer begonnen aan de afzwemsessie voor vele verschillende zwemdiploma’s. Als eersten waren zaterdag aan de beurt de C-zwemmers. Maar liefst 23 kinderen gingen op voor het C-diploma van het Zwem ABC. Het was een drukte van jewelste op de tribune, de kinderen hadden vele fans bij zich. Jammer voor de organisatie en zeker ook voor het publiek: de geluidsinstallatie van het nieuwe zwembad Het Heersdiep kon niet gebruikt worden…
Lees verder

Zwem4Daagse voor Spieren voor Spieren

Redactie DHA - Den Helder - Zoals ieder jaar wordt ook dit jaar de Nationale Zwem4daagse georganiseerd. Deze keer voor het eerst in de prachtige nieuwe Helderse zwemaccommodatie. De Zwem4daagse wordt gehouden van maandag 16 tot en met vrijdag 20 juni.
Lees verder

Wedstrijdzwemmers Zeemacht winnen Boeiertrofee

Redactie DHA - Den Helder - De wedstrijdzwemmers van MSV Zeemacht zijn zondag de grote winnaar geworden van de Boeiertrofee. De wedstrijdploeg liet in het Leeghwaterbad in Purmerend in de vijfde en laatste wedstrijd in het circuit zijn tegenstanders ver achter zich. Zij bleven met het puntentotaal van 2282 hun grootste concurrent Aquawaard uit Heerhugowaard voor met maar liefst een puntenverschil van 161 punten over de vijf gezwommen wedstrijden. Er waren 25 ereplaatsen voor de Zeemachtzwemmers.
Lees verder

Verrassende resultaten bij Zeskamp in Heersdiep

Redactie DHA - Den Helder - De afdeling schoonspringen van ZV Noordkop Grando Keukens & Bad was zondag de organisator van de vijfde wedstrijd van de zeskamp. Aan deze wedstrijd, welke gehouden werd in Het Heersdiep, werd deelgenomen door PSV uit Eindhoven, De Dolfijn uit Amsterdam, Aquarijn uit Nieuwegein, MSV Zeemacht uit Den Helder en ZV Noordkop uit Den Helder.
Lees verder

Flinke medailleoogst zwemmers Zeemacht

Redactie DHA - Den Helder - Ook het tweede weekeinde van de Regionale A-kring kampioenschappen kunnen voor de zwemmers van Zeemacht zeer succesvol genoemd worden. De zwemploeg oogstte maar liefst 24 medailles. Anna Zijlstra (2002) snelde naar de 1.12,28 op de 100 meter vrije slag bij de meisje junioren 1. Dit leverde niet alleen een zilveren medaille op, maar ook een NK-limiet. In dezelfde categorie zwom Kim Janssen naar het goud op de 100 meter rugslag in een tijd van 1.24,60.
Lees verder

Zeskamp schoonspringen in zwembad Den Helder

Redactie DHA - Den Helder – De afdeling schoonspringen van ZV Noordkop Grando Keukens & Bad is komende zondag 25 mei gastheer van de Zeskamp Schoonspringen. Belangstellenden zijn meer dan welkom in het Heersdiep, de toegang is gratis.
Lees verder

Medailleregen voor wedstrijdzwemmers Zeemacht

Redactie DHA - Den Helder – De oogst van de wedstrijdzwemmers van MSV Zeemacht, na het eerste weekeinde van de regiokampioenschappen, bedroeg liefst 26 medailles. Het team kon eremetaal in alle kleuren mee terug nemen naar Den Helder. Jairo Kauwoh (2001) behaalde in zijn categorie jongens junioren 1 goud op de 200 meter schoolslag, de 200 meter wisselslag en de 200 meter vlinderslag. Op de 100 meter vrije slag werd hij tweede en op de 100 meter rugslag behaalde hij de bronzen medaille.
Lees verder
Adverteren op Den Helder Actueel? Klik hier voor meer informatie
Eerdere berichten

Reacties