DHA-A leader
DHA-A leader

Nieuwediepers opgepakt voor drugshandel

De politie heeft, zo is vrijdag bekendgemaakt, afgelopen dinsdag twee mannen uit Den Helder aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij drugshandel (DHFOTO).Den Helder – De politie heeft, zo is vrijdag bekendgemaakt, afgelopen dinsdag twee mannen uit Den Helder aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij drugshandel.

Het duo, 19 en 21 jaar, is op hun woonadressen aangehouden waarbij de woningen zijn doorzocht. Hierbij zijn onder meer 500 XTC-pillen, 350 gram hennep en 600 gram speed aangetroffen en in beslag genomen.

De 21-jarige man is inmiddels in vrijheid gesteld, maar het Openbaar Ministerie neemt nog een beslissing over eventuele vervolging. De 19-jarige man is vrijdag voorgeleid voor de rechter-commissaris en wordt voorlopig nog vastgehouden.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

1 reactie

Reageren is niet meer mogelijk.

DHA-B Home468