DHA-A leader
DHA-A leader

Waylon en Diggy Dex op Julianapop 2017

Julianadorp Met Waylon en Diggy Dex trapt Julianapop de line-up van de komende editie af. De organisatie verklapt alvast dat er nog een headliner op het programma staat.

In 2017 ziet Julianapop er iets anders uit: met de verhuizing van de IJsbaan naar het naastgelegen terrein en voor het éérst een tweede podium innoveert de organisatie het evenement flink door. Toch hoeven bezoekers niet bang te zijn dat Julianapop niet meer van het dorp is. “Het oeroude J’pop-gevoel mag niet verloren gaan. Dat betekent natuurlijk niet dat je af en toe eens iets nieuws moet proberen om de bezoekers te verrassen”, zo vindt de organisatie.

Waylon is de eerste headliner die kan worden toegevoegd aan het programma van dit jaar. De zanger en presentator van TVOH kun je kennen van zijn hits “Wicked Way” en deelname aan het Eurovisie Songfestival in 2014 met Ilse DeLange als het duo The Common Linnets (met het nummer “Calm before the Storm”). Eind 2016 verraste hij Nederland door onaangekondigd een album uit te brengen, “Seeds”.

Diggy Dex
Ook rapper en artiest Diggy Dex doet het dorper festival aan dit jaar. Hoewel hij al een tijd aan de weg timmerde met het duo De Profeten en collectief DAC, maakte hij in 2009 een doorbraak met het nummer “Slaap Lekker” (Fantastig Toch), samen met zangeres Eva de Roovere. Daarna scoorde hij hits met “Treur Niet (Een Ode Aan Het Leven)”, “Ik Huil Alleen Bij Jou” (met Ali B) en “Morgen Komt Het Goed” (naar aanleiding van de aanslagen in Brussel in 2016).

Maar de organisatie heeft meer nieuws. Normaal start de voorverkoop pas in mei, maar je kunt vanaf zaterdag 18 februari al online early bird kaartjes kopen! Wil jij Julianapop 2017 sowieso niet missen? Let op: er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar en ze zijn alleen online beschikbaar, dus wees er snel bij. Koop je je kaartjes liever bij een van de voorverkoopadressen in Julianadorp en Den Helder? Niet getreurd: ook daar zijn vanaf 29 april gewoon kaartjes verkrijgbaar. Online kaartjes kun je vinden via www.julianapop.nl/tickets.

Binnenkort wordt de rest van de line-up bekendgemaakt, dus houd de kanalen van Julianapop goed in de gaten! Dat doe je via Facebook of www.julianapop.nl.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

4 reacties

 1. Skriks

  Waylon is een interessante festival artiest.
  Hij geeft alles en meer bij zijn optredens, het is een echte artiest, een bijzondere zanger en er hangt iets van een tegendraads, cult-achtig, figuur ´aan zijn broek´.
  Waylon gaat links waar een ander rechts zou gaan, vast niet op het festival.
  Met ´rap´ kan ik niet door één deur, en in ieder geval gelukkig geen ´bieber achtige toestanden´.. en verder hopen maar, op een ´knaller´ van een derde topartiest!

 2. dirk

  ik ben ook wel eens op dat julianapop geweest maar sommige kunnen dr eigen niet gedragen paar flinke vechtpartijnen mee gemaakt s,avonds nee voor mij is de lol er van af,blijven boeren die dorpers

  1. flipfluitketel

   Wat ben je ook een bevooroordeeld mannetje met je “ben wel eens geweest” en “paar flinke vechtpartijen” “dorpers zijn boeren” wat ben jij dan ? inderdaad een azijnzeiker! .

 3. Skriks

  Ja, @ dirk, dan gaat de lol er wel van af, misschien dat de organisatie dat deze keer scherper in de gaten kan gaan houden.
  Op een gegeven moment gaan vechtpartijen tégen een festival werken en krijgt het een slechte naam, het is dan over en uit..
  Ingrijpen vóór het uit de hand loopt is het devies.
  Gelukkig heb ik die ´onzin´ zelf nog niet vaak meegemaakt, het is absoluut niet nodig, daarvan ben ik overtuigd.
  Vergelijk het met het ´biergooien´ op Noorderslag, dat liep steeds verder uit de hand, en toch is dat nu goed opgelost, en binnen 1 jaar..

Reageren is niet meer mogelijk.

DHA-B Home468