DHA-A leader
DHA-A leader

15.000 euro voor gouden tip in zaak Eddie Overmulder

Den Helder – Justitie looft 15.000 euro uit voor de gouden tip in de zaak van de vorig jaar doodgestoken Nieuwedieper Eddie Overmulder. Dat heeft de politie maandag bekendgemaakt.

Het levenloze lichaam van Overmulder werd 16 september ’s avonds bij de Cornelis Gerritsz Geusstraat gevonden. Hij blijkt door messteken om het leven te zijn gekomen, maar de vraag wie hem heeft vermoord blijft tot op de dag van vandaag onbeantwoord.

Na een dag werken in de Haarlemse kringloopwinkel Rataplan rijdt Eddie ’s middags naar Alkmaar. Daar treft hij een bekende en doet wat boodschappen bij de Albert Heijn. Twee uur later is hij opnieuw in een vestiging van Albert Heijn, ditmaal in winkelcentrum Schooten Plaza. Nadat hij met z’n pinpas heeft betaald, gaat hij naar huis.

Dushi
Rond 21.00 uur gaat hij z’n Mechelse Herder Dushi uitlaten, maar als hij niet terugkomt, wordt z’n familie ongerust. Een kleine twee uur later wordt zijn lichaam gevonden. De politie wil graag weten wie hem de bewuste avond rond 19.30 uur in Schooten Plaza heeft gezien. Kort na zijn dood werd een vrouw opgepakt, maar die aanhouding heeft niet tot de oplossing geleid.

De aangehouden vrouw is nog wel verdachte in de zaak, maar er wordt rekening mee gehouden dat er andere mensen zijn die meer weten over Eddies dood. Wie meer informatie kan zich melden bij de politie, bij Meld Misdaad Anoniem of in een vertrouwelijk gesprek met het Team Nationale Inlichtingen. Er is ook een online tipformulier.

DHA-H 468

Over de schrijver:

NH is de provinciale omroep voor Noord-Holland en sinds 2016 mediapartner van Den Helder Actueel.

Lees ook:

1 reactie

Reageren is niet meer mogelijk.

DHA-B Home468