DHA-A leader
DHA-A leader

Calamiteitenoefening op Airport Den Helder

Den Helder – Vandaag (vrijdagochtend 21 april) vindt van 9.00 tot 12.00 uur een calamiteitenoefening plaats op Den Helder Airport. NAM, Den Helder Airport, CHC, de Kustwacht en het Ministerie van Defensie en Veiligheidsregio Noord-Holland Noord werken samen in deze oefening.

Tijdens de oefening wordt een crisissituatie nagebootst. Daarvoor worden ook hulpdiensten ingezet, waardoor het voor omstanders en omwonenden op een werkelijk ongeval op Den Helder Airport kan lijken. Het gaat echter om een oefening!

Wie dus volop sirenes hoort en/of opeens veel hulpdiensten richting vliegveld ziet gaan, die hoeft zich geen zorgen te maken. Er is niets aan de hand.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

DHA-B Home468